.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

profesor-romila1-465x390Doctor în medicină, profesor, inițiator al secției de Resocializare din cadrul spitalului ”Al. Obregia”, din capitală, autor al unei cărți devenite manual de referință printre cunoscîtori, din capitală, reputatul psihiatru Aurel Romila declara într-un interviu incendiar că ”trăim într-o lume de tâmpiți în care dacă rostești numele lui Dumnezeu, se ridică toți împotriva ta” și că mai ales că ”mai ales în mediul psihiatric, lumea e plină de prejudecăți.

Cum adică divinitate?! Istoria umanității a depășit faza mitică. Acum e supremația omului. Dar credința e o forță extraordinară, care te înalță! Ce l-a ținut pe Brâncoveanu să nu cedeze dacă nu credința?! Dar nu mă puneți să vorbesc despre asta. Lucrurile mari nu trebuie rostite toată ziua că-și pierd înțelesul. La fel nu spui toată ziua ”te iubesc” că se banalizează și despre Dumnezeu e mai bine să taci”, a precizat prof.dr.Romila într-un interviu pentru Formula As.

”S-a dovedit deja că, în urma unor experiențe făcute la Voila și la Pitești că mersul la liturghie, spunerea unor rugăciuni în momentele de criză, îi liniștește enorm pe pacienți, îi face mai cooperanți iar tratamentul medicamentor dă rezultate mai bune. De fiecare dată când simt un pic de deschidere la pacienții mei necredincioși, le propun pariul lui Pascal: dacă tu crezi și Dumnezeu nu există, nu pierzi nimic. Dacă dacp crezi și există, câștigi totul. Dincolo de asta însă, psihiatrii trebuie să fie foarte atenți când vine vorba de excesul de religiozitate fiindcă poate fi simptomul unui dezechilibru psihic.

 sursa si foto : https://www.evz.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .