.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Premierul polonez, Donald Tusk, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă alături de prim-ministrul Victor Ponta, că “cea mai bună perioadă de colaborare româno-poloneză abia începe”, făcând referire la sectorul energetic, militar, dar şi cel al investiţiilor.

Oficialul polonez a făcut referire la întâlnirea bilaterală cu premierul român, care a avut loc vineri cu ocazia reuniunii de la Bucureşti a liderilor din 16 state membre UE care solicită menţinerea fondurilor alocate în bugetul Uniunii pe politica de coeziune.

“Colaborarea militară este absolut ideală, Polonia şi România colaborează cât de bine pot, dar vom colabora intens şi asupra unor paşi pe care îi vom întreprinde împreună – energetic, în domeniul bussines-ului, în domeniul investiţiilor. Cea mai bună perioadă de colaborare româno-polonă abia începe”, a spus Tusk.El a ţinut să-i adreseze felicitări lui Victor Ponta pentru modul în care s-a desfăşurat summit-ul de la Bucureşti, “extraordinar de bine organizat şi extrem de concret”.

De asemenea, premierul Poloniei a subliniat miza întâlnirii de la Bucureşti, respectiv menţinerea fondurilor alocate statelor membre în următoarea perioadă bugetară.

“Avem foarte multe întâlniri în Europa, discutăm despre criză, despre cadrul financiar multianual, şi câteodată unii cetăţeni se gândesc câte întâlniri de genul acesta o să mai fie fără niciun efect. Această întâlnire are o însemnătate cheie pentru dezbaterea pe tema politicii de coeziune. (…) Am prelucrat astăzi o strategie de promovare a politicii de coeziune, iar aceasta înseamnă că am elaborat o strategie pentru creşterea în UE, păstrând o disciplină financiară. Experienţa României, a Poloniei, a multor altor state europene ne spune într-un cuvânt că în Europa ambele ţeluri sunt astăzi importante, deci responsabilitatea financiară şi totodată creşterea”, a susţinut Tusk.

Premierul polonez a mai precizat că politica de coeziune reprezintă “motorul de creştere” economică al Uniunii Europene.

“Politica de coeziune, deci acele sute de miliarde de euro pe care le investim direct, de cele mai multe ori în infrastructură, aşa cum am ajuns astăzi la concluzie împreună cu preşedintele Comisiei Europene, este cel mai important instrument la dispoziţia UE astăzi pentru creştere. Este o creştere care nu ne aduce riscul instabilităţii financiare, nu ne aduce un astfel de risc, deoarece fondurile cheltuite în această politică de coeziune cer ca toate ţările să aibă o disciplină financiară”, a mai susţinut oficialul polonez.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .