.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Militari-ruşi-continuă-să-debarce-în-CrimeeaMilitari ruşi continuă să debarce în Crimeea

În Ucraina s-ar putea produce vărsări de sânge din cauza instabilităţii în creştere. Avertismentul a fost făcut de premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, pe pagina sa de facebook. Forţele armate ruse au preluat complet controlul operaţional asupra peninsulei Crimeea, şeful forţelor navale a trecut de partea ruşilor, iar militari ruşi continuă să debarce în Crimeea.

Poliţiştii din cadrul Serviciului frontierei de stat al Ucrainei au raportat luni dimineaţă o concentrare de vehicule blindate ruse la trecerea cu feribotul prin strâmtoarea Kerci, care face legătura dintre Marea Neagră şi Marea Azov, separând peninsula Crimeea, în vest, de peninsula Taman, în est, relatează Reuters.

Astfel, potrivit grănicerilor ucraineni, la trecerea cu feribotul pe ruta Crimeea-Caucaz, de partea rusă, a canalului Kerci, este în curs de desfăşurare o acumulare de blindate. Un purtător de cuvânt al pazei de coastă ucrainene a declarat, de asemenea, că nave ruseşti (număr neprecizat) se deplasează atât spre intrarea, cât şi de la ieşirea din oraşul-port Sevastopol, unde se află baza Flotei Rusiei din Marea Neagră, iar forţele ruse au blocat serviciile de telefonie mobilă în unele zone, conform agenţiei de presă ucrainene Unian, citată de Rompres.

Potrivit Serviciului Frontierei de Stat al Ucrainei, citat de presa locală, ar fi vorba de nave din Marea Neagră, Marea Baltică şi Flota Rusiei din Marea Nordului, ceea ce încalcă în mod direct prevederile acordului bilateral ruso-ucrainean privind condiţiile de staţionare a Flotei ruse din Marea Neagră în Crimeea.

Oficiali de la frontiera ucraineană au declarat, totodată, că militarii ruşi exercită presiune morală şi fizică asupra grănicerilor din Crimeea. În plus, forţele speciale ruse ar încerca în mod activ racolarea de personal din rândurile militarilor ucraineni dislocaţi în Crimeea.

sursa si foto: http://stareanatiunii.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .