.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Premierul Ungariei, Viktor Orban, s-a referit, in prelegerea tinuta la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, la situatia politica din Romania si a sugerat ca maghiarii si romanii ar putea ca la referendumul de duminica sa nu ia nicio decizie, transmite Agerpres.

Viktor Orban a declarat ca nu este sarcina sa sa evalueze ce face elita politica din Romania si sa isi exprime parerea despre situatia economica de aici, dar a apreciat eforturile facute de tara noastra pentru a ajunge aproape de succesul Europei Centrale.

”Daca punem in paranteza grijile cotidiene vedem ca in ultimii 10 ani Romania a ajuns aproape de faza ca succesul Europei Centrale sa o atraga. A reusit sa tina in anumite limite datoria pe tara, chiar daca acum aceste limite se largesc, si sa produca modificari care, chiar daca nu aduc o viata mai buna, sa poarte cu sine posibilitatea dezvoltarii. In ceea ce priveste indicatorii economici, Romania a ajuns aproape de Ungaria, daca nu chiar ne-a intrecut”, a declarat Viktor Orban, potrivit traducerii oficiale.

Premierul Ungariei considera ca in fata Romaniei se afla o sansa enorma, iar evenimentele de politica interna din tara noastra comporta un mare risc.

”In fata Romaniei se afla o sansa enorma si acele evenimente de politica interna comporta un mare risc. Romania risca sa piarda toate acele castiguri pe care a reusit sa le dobandeasca, in ciuda greutatilor”, a afirmat Viktor Orban.

In context, premierul Ungariei i-a invitat pe maghiari sa simta importanta istorica a momentului, intrucat este posibil ca acum sa se hotarasca viitorul Romaniei pe urmatoarele decenii.

Viktor Orban le-a sugerat romanilor si maghiarilor sa ia decizii bune, cum ar fi ca la referendumul de duminica sa nu ia nicio decizie.

”Eu nu pot sa intervin si nu pot sa fac reclama. Eu vreau sa invit maghiarii sa simta greutatea istorica a momentului. E posibil ca soarta Romaniei sa se hotarasca pentru urmatoarele cateva decenii. As dori sa urez romanilor si maghiarilor din Romania sa aduca decizii bune – spre exemplu sa nu ia nicio decizie, ceea ce maine este o posibilitate, iar la alegerile parlamentare sa ia decizii cu care sa poata proteja acel fundament, care exista in starea lui firava si care a fost faurit si de maghiarii din Romania”, a conchis Viktor Orban.

Premierul Ungariei participa la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad la o dezbatere cu tema ”Ungaria si Europa centrala se reinnoiesc’.

Alaturi de premierul Ungariei se afla si presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Romania, europarlamentarul Tokes Laszlo, discutia fiind moderata de secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Externe din Ungaria, Nemeth Zsolt.

Sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .