.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

manipulare-genetica-prin-vaccinuriVaccinarea face parte dintr-un proiect obscur care are ca obiectiv manipularea genetică şi exterminarea controlată! Medicii sunt corupţi prin mite substanţiale

Ăsta e adevărul ascuns pe care persoanele curajoase îl scot la lumină. Una dintre acestea e Dr. Guylaine Lanctot, medic din Canada.
Timp de 25 de ani a profesat medicina colaborând cu industria farmaceutică. La un moment dat în cariera sa şi-a dat seama de jocurile de putere, de enormele interese economice şi de acele mecanisme dăunătoare bolnavului.
În cartea sa explică aceste „mecanisme” şi descrie daunele pe termen scurt, mediu şi lung cauzate intenţionat de aceste industrie farmaceutice Umanităţii, pentru a o îmbolnăvi constant cu scoput de a crea un profit tot mai mare pe seama bolnavilor. Pe scurt, ecuaţia e „mai mulţi bolnavi„=”profit mai mare„. Dr. Lanctot a fost citată de mai multe ori în tribunal de către industria chimico-farmaceutică. În capitolul „TRILOGIA MINCIUNII” din cartea sa citim:

6. Vacinarea decimează populaţiile.
În mod acut în ţările din Lumea a Treia şi în mod cronic în cele industrializate.
În acest scop, îl ascultăm pe Robert Mc Namara, ex preşedinte al Băncii Mondiale, ex Secretar de Stat al Statelor Unite, cel care a ordonat bombardarea masivă a Vietnamului şi unul dintre instigatorii programului mondial de vaccinare; nu a ezitat să declare: „Trebuie să luăm măsuri drastice de reducere demografică, împotriva voinţei populaţiilor.
Reducerea natalităţii s-a demonstrat imposibilă sau insuficientă; trebuie mărită mortalitatea. Cum? Prin mijloace naturale: foametea şi boala” (J’ai tout compris, N. 2, februarie 1989, Ed. Machiavel)

7. Vaccinarea permite selecţionarea populaţiilor de decimat, adică facilitează genocidul orientat. Permite uciderea persoanelor de o anumită rasă sau naţiune, lăsându-i pe ceilalţi în viaţă…binenţeles în numele sănătăţii şi bunăstării tuturor. Să luăm ca şi exemplu Africa, unde se constată dispariţia aproape totală (50% decese după spusele optimiştilor şi 70% după părerile pesimiştilor) a anumitor popoare. Din pură întâmplare, foarte multe în aceeaşi regiune: Zair, Uganda şi extremul sud al Sudanului. În 1967, în Marburg (Germania), şapte cercetători care făceau studii pe maimuţele verzi africare au murit de o febra hemoragică necunoscută. În 1969, tot din pură întâmplare, aceeaşi boală ucide în Uganda aproximativ o mie de persoane. În 1976 o nouă febră hemoragică necunoscută ucide în Sudanul meridional..apoi în Zair.

Ştim că, din pură întâmplare, în perioada procesului iniţiat de CIA, doctor Gotlieb, oncolog, a recunoscut că ar fi vărsat, în octombrie 1960, o mare cantitate de virus în râul Congo (în Zair) cu scopul de a-l polua şi contamina populaţiile care utilizau acea apă. Doctor Gotlieb a fost apoi nominat directorul NCI (Naţional Cancer Institute) (Aceste informaţii reies din cercetările dr. Eva Snead)

În 1968 câţiva virologi (specialişti în virus) au introdus materialul lor sofisticat în ambiente medicale din Zair. În 1992/1993, într-un reportaj al agenţiei Reuters, reiese că „o boală similară cu AIDS a făcut 60.000 de morţi în Sudanul meridional”. Boala a fost numită „boala asasină”. Aşa cum vă puteţi imagina, au dispărut familii şi aşezări întregi.
Această boală, Kala-azar, s-a manifestat cu febră şi slăbire, aceleaşi simptome ca şi în cazul AIDS: sistemul imunitar e deficitar şi se moare din alte cauze.
Experimentul s-a demonstrat a fi exterminarea minorităţilor care deranjează. E evident că Africa, în special ţările din centru şi sud, conţin resurse care au stârnit întotdeauna râvna occidentalilor.
După cele întâmplate coloniile au dispărut, dar nu şi colonialismul.

8. Vaccinarea e necesară pentru experimentarea noilor produse pe o amplă parte din populaţie. În numele sănătăţii, se fac vaccinări împotriva pseudo-epidemiilor cu produse de studiat. Vaccinul pentru hepatita B pare să fi fost ales pentru aceste scopuri. Este produs pentru manipularea genetică. Este mai periculos decât celelalte pentru că introduce în organism celule necunoscute codului său genetic.
Mai explicit, acest vaccin extras din ovarele purceluşilor de India e cunoscut ca şi posibilă cauză a cancerului de ficat. Cu toate acestea, este foarte renumit în rândul autorităţilor care îl impun, mai întâi celor care lucrează în ambient medical apoi populaţiei în general.

În 1986 autorităţile sanitare au vaccinat nou-născuţii din Alaska împotriva hepatitei B, fără nicio explicaţie şi fără a cere autorizaţia părinţilor. În urmă vaccinarilor, mulţi dintre copii s-au îmbolnăvit şi mulţi au decedat. Se pare că în vaccin era prezent un virus numit RSV (Rous Sarcoma Virus). Triburile autohtone americane au fost supuse multor vaccinări; tocmai aceste populaţii greu de controlat şi proprietare ale unor mari întinderi pe care multinaţionalele vor să le deţină. Recent am întâlnit un grup de femei autohtone pentru a vorbi despre sănătate. Repede s-a ajuns şi la tema vaccinărilor. Când le-am comunicat câteva informaţii, infermiera din grup mi-a spus că guvernul federal lasă lor deplina libertate în gestionarea a tot ceea ce priveşte sănătatea, dar cu o condiţie, să repete minuţios programul de vaccinare pentru toţi. Imediat după s-a aşternut o linişte pătrunzătoare, deoarece tocmai înţeleseseră adevărul.

În 1988 în timpul unui interviu radiofonic, un ambasador senegalez a vorbit despre dezastrul pe care l-a creat AIDS în ţara sa, unde întregi sate au dispărut. Cu câţiva ani mai devreme, câteva echipe ştiinţifice şi medicale au vaccinat locuitorii împotriva hepatitei B; AIDS a lovit tocmai aceste persoane infectate cu hepatită B.

În 1978 s-a experimentat un nou vaccin pe homosexualii din New York, iar în 1080, pe cei din San Francisco, Los Angeles, Denver, Chicago şi Saint-Louis. Acest „nou vaccin”, oficial împotriva hepatitei B, a provocat moartea pentru AIDS a multora dintre ei. A fost vorba despre prima hecatombă recunoscută oficial. Programul vaccinării homosexualilor împotriva hepatitei B a fost ordonat de OMS şi de NIH (National Institute of Health). Această colaborare criminală nu era o noutate.

În 1970 au condus un studiu legat de urmările anumitor bacterii şi viruşi inoculaţi în copii la momentul vaccinării. În 1972 acest studiu s-a concentrat pe viruşii care provocau o slăbire a funcţiilor imunitare. Wolf Szmuness era conducătorul experimentului anti hepatită B din New York, şi a scos la lumină legătură dintre Blood Center (unde se găsea laboratorul său), NIH, NCI (Naţional Cancer Institute), FDA (Food and Drug Administration), OMS şi şcolile sănătăţii publice Cornell, Yale şi Harvard.

În 1994 s-a desfăşurat în Canada o amplă campanie de vaccinare împotriva hepatitei B, inutilă, periculoasă, scumpă. Ce ascundea? În ultimii 3 ani, în Quebec, vaccinările au devenit numeroase.

  • 1992: vaccinare împotriva meningitei
  • 1993: revaccinare împotriva meningitei
  • 1994: vaccinarea împotriva hepatitei B.

Am fost martora vaccinării din 1993. M-a impresionat deoarece era vorba de o întreagă generaţie (de la 0 la 20 de ani), tot Quebecul şi doar Quebecul. De când viruşii şi bacteriile respectă graniţele, mai ales cele de judeţ?
Uitaţi şi faptele:

  • nu exista nicio epidemie în curs, şi nici nu exista riscul să izbucnesca vreuna, după cum confirmau epidemiologii.
  • s-au administrat trei vaccinuri diferite, fiecare într-un teritoriu specific
  • câteva infirmiere au fost selecţionate pentru a urma cursul de pregătire pentru administrarea unui vaccin special.
  • toţi copiii erau profilaţi într-un computer
  • s-a creat o presiune enormă; şcolile erau transformate în clinici, iar copiii care refuzau administrarea vaccinării erau consideraţi antisociali.
  • infirmierele mergeau apoi la domiciliul copilului care refuza vaccinarea pentru a le caută pe mamele acestora. „Am văzut cu ochii mei un copil care refuza să facă vaccinul. Infirmiera s-a dus acasă la mama acestuia şi a făcut-o să creadă că e obligatoriu. Mama s-a lăsat convinsă, iar acum copilul e spastic, paralizat şi insuficient mintal”.
  • vaccinarea a costat 30 de milioane de dolari plătitorilor de taxe din Quebec, mai mult, într-o perioadă de recesiune.

De ce un astfel de comportament asasin? Ca şi autohtonii, poporul Quebecului deranjează fiind mândru de propria diversitate şi pretinzându-şi suveranitatea. În plus, în Quebec (împreună cu teritoriile autohtonilor) se găseşte un bazin de apă foarte râvnit de multinaţionale, care vor să între în posesia acestuia pentru a-i devia cursul către sud. Am înţeles valoarea apei atunci când o amică ce face parte din comisia hidrică a Californiei mi-a spus: În zilele noastre adevăratul aur este apa! V-aţi putea gândi la o armă mai potrivită decât războiul biologic pentru eliminarea popoarelor care ocupă teritorii interesante din punct de vedere economic?

Cu scuza apărării ţării noastre vin fabricate arme înspăimântătoare. Războiul, biologic sau nu, e tot război, iar armele ucid. Războiul biologic este un business gigantic finanţat cu banii propri prin intermediul armatei, cercetării şi donaţiilor noastre.

Noi occidentalii suntem responsabili de propriile boli, acceptând vaccinarea în ţara noastră şi în celelalte ţări, promovând astfel genocidul la nivel global.

sursa si foto:  http://art31.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .