.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a adresat o scrisoare mai multor conducatori ai organismelor UE in care acuza Guvernul si alte autoritati publice de presiuni exercitate asupra Curtii si a judecatorilor sai, informeaza Jurnalul National.

In continuarea unui raport trimis anterior, Zegrean inventariaza pentru conducatorii institutiilor europene sesizate o serie de evenimente pe care le considera ca fiind presiuni publice exercitate pentru a influenta activitatea judecatorilor si a Curtii in ansamblul sau, ca “garant al Constitutiei” – “rol fundamental intr-o societate democratica”.

Zegrean reaminteste oficialitatilor europene evenimentele sesizate in precedenta sa scrisoare, cum ar fi declaratia politica a liderului PNL din data de 2 iulie, care s-a exprimat in mod public ca “judecatorii Curtii trebuie revocati de majoritatea parlamentara”, caracterizand Curtea drept “o rusine”.

Presedintele CCR relateaza faptul ca unul dintre judecatorii Curtii, Aspazia Cojocaru, a primit amenintari cu o zi inainte ca instanta suprema sa-si prezinte opinia consultativa asupra procesului de suspendare a presedintelui. El spune ca Aspazia Cojocaru a facut o plangere la Parchetul General si ca primele informatii despre acest caz au fost facute publice pe data de 27 iulie 2012.

Zegrean sesizeaza si faptul ca, dupa dezbaterile pe tema validarii referendumului de suspendare din functia de Presedinte a lui Traian Basescu, unul dintre judecatorii Curtii a marturisit colegilor sai ca “ii este teama sa voteze din cauza amenintarilor primite de el si familia sa”.

Presedintele Comisiei de la Venetia a notificat, intr-o declaratie publicata pe site-ul institutiei, ca a primit “informatii suplimentare de la Curtea Constitutionala despre continuarea presiunilor si amenintarilor la adresa judecatorilor”. Acesta declarat ca “e surprinzator, chiar socant pentru mine ca pentru a doua oara intr-un timp scurt Curtea Constitutionala a unui stat membru al Consiliului Europei si al UE se simte obligata sa faca apel la Comisia de la Venetia pentru a-si proteja independenta”.

Sursa : corectnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .