.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Jacques Rogge, a declarat, înainte de deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European, că a văzut o infrastructură bună în Braşov şi o regiune frumoasă, informează site-ul oficial al competiţiei.

“Am văzut o infrastructură bună şi o regiune frumoasă, am auzit numai vorbe frumoase de la antrenori. Sportivii, antrenorii şi instructorii sunt fericiţi de ceea ce au găsit aici. Bazele sportive sunt de o calitate foarte bună, instructorii străini fiind foarte impresionaţi”, a spus Rogge.

Jacques Rogge a precizat că în opinia sa România are şanse de a obţine medalii la schi alpin şi la biatlon: “Nu sunt expert în predicţii dar cred că aveţi şanse la schi alpin şi biatlon. Va fi bine să avem o medalie din România”.

Preşedintele COSR, Octavian Morariu, consideră că România are şanse la biatlon, la schi fond şi la sărituri cu schiurile. “Cred că FOTE se va desfăşura în foarte bune condiţii, au fost foarte multe discuţii pe marginea organizării pe care eram convins că le vom depăşi. Am avut tot timpul încredere în oameni, în comitetul de organizare, în toţi cei care ne-au sprijinit, comitetul interministrial, guvernul şi stiam că este un efort foarte mare. Sigur că trebuie să doreşti până la urmă acest lucru dar cred că de acum lumea începe, pe de o parte să aibă o dovadă de dimensiunea unei asemenea competiţii , unde efortul este uriaş, şi, în acelşi timp, lumea începe să înţeleagă că am căpătat cu toţi o experienţă interesantă pe care va trebui să o fructificăm în continuare. Sigur aceste competiţii deschid calea organizării altor competiţii, acesta este şi scopul nostru. Acela de a dovedi lumii sportive internaţionale că putem organiza competiţii mari şi în acest fel putem cere să avem competiţii mari”, a afirmat Morariu.

Festivalul Olimpic al Tineretului European se desfăşoară în Braşov, Râşnov şi Predeal, Cheile Grădiştei – Fundata, în perioada 17 – 22 februarie.

sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .