.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Preţul gazelor pentru populaţie va creşte cu 10% atât anul viitor cât şi în 2014, pentru ca în 2015-2018 să urce cu 12% anual, prin ajustări trimestriale, conform calendarului de eliminare a tarifelor reglementate, iar liberalizarea pieţei de energie va începe în septembrie, cu clienţii industriali.

Pentru anul în curs nu sunt prevăzute creşteri de preţ în baza calendarului anunţat vineri de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), prima, de 8%, urmând să fie efectuată la 1 iulie 2013, iar a doua, de 2%, în octombrie 2013.

În 2014 preţurile vor urca în patru trepte de 2-3% fiecare, pentru ca din 2015 creşterile să fie uşor mai mari, de 2-4%.

Majorările vor fi operate în lunile ianuarie, aprilie, iulie şi octombrie, şi vor continua cu aceeaşi frecvenţă până la finele anului 2018. În 2016 şi 2018 fiecare scumpire va fi de 3%, iar în 2015 şi 2017 de 2-4%, respectiv de 2-5%, dar pe ansamblul fiecărui an rata de creştere rămâne la 12%.

Pentru consumatorii noncasnici calendarul este mai scurt, dar prevede scumpiri mai accentuate. Astfel, preţurile vor creşte cu 5% la 1 decembrie 2012 şi cu 18% anul viitor (în trei etape, de 5%, în aprilie şi iulie, respectiv 3%, în octombrie).

Tot cu 18% vor fi majorate tarifele şi în 2014, prin ajustări trimestriale, însă va fi ultimul an cu scumpiri, conform calendarului.

Eliminarea preţurilor reglementate a fost solicitată autorităţilor române de către Fondul Monetar Internaţional.

În ceea ce priveşte energia electrică ANRE a anunţat că pentru consumatorii casnici, categorie din care face parte şi populaţia, procentul de achiziţie din piaţa concurenţială trebuie să crească la 10% în iulie 2013, de la 0% în prezent, la 20% în ianuarie 2014, la 30% în iulie 2014 şi la 40% în ianuarie 2015. Alte trepte de creştere de 10 puncte au fost stabilite pentru iulie 2015, ianuarie şi iulie 2016, ianuarie şi iulie 2017, pentru a se ajunge la 100% în decembrie 2017.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .