.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Preţurile medii solicitate pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au crescut în februarie pentru a treia lună consecutiv, ajungând la o medie de 76.200 de euro, potrivit Indicelui Imobiliar realizat de ZF în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker Affiliates of Romania pe baza ofertelor din “Anunţul telefonic”.

Comparativ cu luna ianuarie a acestui an, preţurile solicitate sunt mai mari cu 500 de euro (0,6%), în timp ce creşterea faţă de luna noiembrie 2012, când indicele ZF a atins minimul ultimilor ani, este de 1.300 de euro (1,7%). Opiniile agenţilor imobiliari cu privire la aceste date sunt împărţite: în timp ce unii brokeri afirmă că au observat o creştere a preţurilor, alţii consideră că în piaţa imobiliară clienţii continuă să fie cei care „fac legea“.

„Am sesizat în ultima perioadă o creştere din punctul de vedere al preţurilor solicitate, proprietari care cer mai mult, dar valorile de tranzacţionare sunt mai mici decât anul trecut, în condiţiile în care se negociază mai mult. Spre exemplu, eu am acum în lucru o tranzacţie cu un apar­tament care a fost scos la vânzare cu 87.000 de euro şi va fi vândut cu 81.000 de euro“, afirmă Iulian Badea, di­rec­tor de vânzări în cadrul agenţiei imobiliare Galaxy Imob.

Şi cum se explică această creştere a preţurilor solicitate?

„Proprietarii sunt mai entuziaşti, nu ştiu, poate din cauza faptului că a venit primăvara mai repede. Vorbind serios acum, unii probabil au fost încurajaţi de faptul că este ultima fază a programului «Prima casă» în formula actuală şi s-au gândit că pot lua mai mult pe apartament, dar această concepţie este greşită deoarece peste câteva luni, când se va epuiza plafonul, preţurile aparta­mentelor vechi vor scădea şi mai mult“, a mai spus Badea, care intermediază tranzacţii cu apartamente în special în zona Titan.

sursa si foto: Ziarul Finanaciar

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .