.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

PDL l-a desemnat drept candidat la Primăria Capitalei pe masonul Silviu Prigoană pentru a şterge ruşinea de pe buzele Elenei Udrea, şefa organizaţiei PDL Bucureşti, care e cotată foarte prost în opţiunile de vot ale bucureştenilor. Pentru a-i creşte şansele lui Prigoană în faţa abilului, dar incompetentului primar general Sorin Oprescu, fiu de general de Securitate şi susţinător al homosexualilor, PDL l-a ales pe israelianul Tal Silberstein să se ocupe de campania acestuia.
Apropiat de PDL pe filiera Băsescu-Blaga-Videanu, Silberstein va lucra pentru candidatul democrat-liberalilor pentru Bucureşti, la pachet cu firma Kensington Communication care se ocupă de mai mulţi ani de strategia de comunicare a partidului, au declarat, pentru Gândul, surse din PDL. Pe partea de comunicare, PDL lucrează de anul trecut cu firma Kensington Communication, reprezentanţii companiei precizând pentru Gândul că, până acum, nu li s-a propus să se ocupe concret şi de campania lui Silviu Prigoană.

Cine este Tal Silberstein

Tal Silberstein a venit în România în 2001 ca reprezentant al “Greenberg, Carville & Shrum” Issue Mangement (GCS ), din Tel Aviv (Israel). El a lucrat o scurtă perioadă de timp (2001) cu Traian Băsescu şi PD. A făcut atunci o amplă cercetare care stabilea bazinul electoral al PD la 25%. De aici, ţinta pe care Băsescu şi-a propus-o în programul politic. În 2003, GCS s-a mutat însă la Adrian Năstase şi PSD şi împreună cu Dan Andronic au făcut campania din 2004, pe care, spun gurile rele, l-au ajutat să piardă Preşedinţia României.

Din 2006, GCS a încheiat, alături de firma americano-israelliană RSLB Partners din Washington D.C. , condusă de generalul (r) Amnon Lipkin-Shahak (fostul sef al Tzahal – Armata israeliană), un parteneriat cu firma lui Dan Andronic “One Communication”, rezultând “First One Communication”. Alaturi de Dan Andronic, in conducerea companiei se află Shimon Sheves, Tal Silberstein şi Gil Birger.

În 2007, liberalii au semnat un contract cu firma lui Dan Andronic “Multimedia Political Communication”, la care sunt asociaţi Tal Silberstein şi homosexualul Arthur Finkelstein, despre care Andronic spunea că este un “geniu” care l-a impresionat pe Călin Popescu Tăriceanu de la prima întâlnire. Fostul premier al României şi şef al PNL a susţinut că valoarea contractului este de 330.000 lei pe an, dar suma a fost pusă la îndoială de Radu Berceanu, care crede că o asemenea colaboare se ridică la circa patru milioane de euro. PNL a renunţat la serviciile lui Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein imediat după alegerile parlamentare din 2008.

În luna ianuarie 2012, ZIUAnews a publicat fotografii de la o întâlnire pe care Tal Silberstein a avut-o cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. Atunci, cei doi au luat masa la un hotel din centrul Capitalei, împreună cu Dan Andronic. La final, Călin Popescu Tăriceanu a plecat cu maşina sa de sute de mii de euro, deşi consumase o cantitate destul de importantă de vin.

Luna următoare, Ghimpele dezvăluia că trei actori politici cu interese aparent divergente au avut o intalnire savuroasa la Hotelul Radisson din Capitala: Tal Silberstein, consultant politic al lui Traian Basescu si al PDL, Sebastian Ghita, acţionar România TV si prieten apropiat al lui Victor Ponta (alături de care îşi petrece zilele acestea vacanţa în Dubai) şi Dan Andronic, apropiat al lui Nicu Niro, coordonator si actionar de jure al Evenimentului Zilei si consultant al deputatului PDL Elena Gabriela Udrea.Tal Silberstein a fost surprins luna trecută în compania altui israelian, Elan Schwartzenberg, patronul Realitatea TV şi fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, şi a lui Sebastian Vlădescu.

În toată acestă perioadă, Tal Silberstein a rămas în relaţii apropiate cu Vasile Blaga pe care de altfel l-a consiliat în 2008 când a candidat la Primăria Capitalei. De asemenea, pedeliştii au mers pe mâna lui şi în 2009 în campania pentru prezidenţiale a lui Traian Băsescu. Relaţiile lui Silberstein au rămas însă apropiate nu doar cu Blaga-Videanu sau cu Viorel Hrebenciuc. Anul trecut, el a fost fotografiat într-un restaurant din Bucureşti alături de Dan Andro­nic şi omul de afaceri Nicolae Dumitru, patronul grupului Niro şi un apropiat al cuplului Udrea-Cocoş, cu care cei doi strategi ar fi prieteni, potrivit lui Andronic.

Înainte să lucreze în România, Tal Silberstein i-a avut printre clienţi pe fostul premierul israelian Ehud Barak, în campania din 1999, pe fostul cancelar austriac, Alfred Gusenbauer, dar şi pe foştii preşedinţi ai Boliviei, Gonzalo de Lozada, şi Serbiei, Boris Tadici.

Sursa si foto: pncvirtual

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .