.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Mulţumesc presă şi societate civilă că mi-aţi atras atenţia că persoanele pe care le-am nominalizat sunt incompatibile cu demnitatăţile publice ce le erau menite şi/sau au un CV bun de refuzat în orice firmă serioasă. După retragerea a două nominalizări de miniştri, declaraţia lui Victor Ponta că a făcut guvernul cu Antonescu în maşină în drum spre Braşov devine tot mai problematică.

Victor Ponta ţine să facă paradă de transparenţa şi cinstea noului guvern şi a anunţat asta în repetate rânduri, susţinând că acest guvern va fi “cel mai cinstit pe care România l-a avut”. Pentru că nominalizarea Corinei Dumitrescu era cel mai clar mod de a rata cinstea, devine tot mai probabil ca “strategii de imagine” să fi tratat-o pe Corina Dumitrescu ca pe un sacrificiu pe altarul imaginii lui Victor Ponta – premierul cinstit cu urechea la doleanţele societăţii civile. “Nu sunt supărată decât pe cei care nu mă lasă să fiu contactată de presă”, declara Corina Dumitrescu pentru Gândul, (precizând că era vorba despre strategii de imagine)…şi ei îţi dau sau nu ok-ul“.

Doamna Dumitrescu şi-a dat seama la un moment dat că ceva nu e în regulă, şi, acuzând “strategii de imagine”, a ţinut să şi precizeze că selectarea dumneai nu a fost întâmplătoare: “Eram plecată din ţară, când am primit un telefon să vin de urgenţă. Prima personalitate cu care m-am întâlnit a fost premierul desemnat, Victor Ponta, care, cu toată seriozitatea, m-a rugat să accept acest mandat. În prima etapă l-am rugat să o desemneze pe Ecaterina Andronescu, dar el a spus că, în legătură cu doamna Andronescu, partidul are alte intenţii. “

În logica transparenţei Victor Ponta câştigă acum puncte pentru că a retras doi miniştri. În logica responsabilităţilor de premier, şi-a demonstrat lipsa de seriozitate. In 2010 PNL începea un guvern din umbră cu Marga, Dobriţoiu, Mircea Diaconu, Eduard Hellvig şi Mariana Câmpeanu, iar aceste nume sunt astăzi pe lista nominalizărilor. PSD reacţiona foarte critic la vremea respectivă la ideea PNL de a forma un guvern din umbră: Geoană spunea că este “o formă de canibalism politic” iar Iliescu că este “o idee năstruşnică”.

Nu este deloc o idee năstruşnică ca opoziţia politică să prezinte un cabinet din umbră cu politici şi luări de poziţie clare. Dacă în decursul a câteva zile informaţiile apărute despre Corina Dumitrescu au dus la retragerea nominalizării, prezentarea unor miniştri din umbră ar permite presei şi societăţii civile să facă acest exerciţiu de control cu luni poate chiar ani înainte.

Au fost voci care au susţinut că PNL a pierdut puncte în noul guvern, PSD având ministere cheie şi nume grele. În realitate PNL a dovedit seriozitate numind miniştrii anunţaţi în septembrie 2010 iar Victor Ponta a făcut prima greşeală. Premierul face sute de nominalizări. Cât timp va avea Victor Ponta să citească CV-uri, să întrebe nominalizaţii de sănătate şi incompatibilităţi sau să îşi întrebe “strategii de imagine” cum va afecta o nominalizare imaginea partidului? Un departament profesionist de resurse umane la Guvern este o soluţie de mult avansată de societatea civilă. Însă până la astfel de inovaţii, facerea guvernului în maşină spre Braşov- Ponta cu propuneri dubioase iar Antonescu cu guvern cizelat din umbră- a fost prima greşeală a noului premier.

Sursa: Vox publica

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .