.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

137881549793421817934_marijuana-leaf_9c95a744f0Primarul ecologist al unuia dintre cartierele oraşului german intenţionează să deschidă primul coffee shop unde li se va permite clienţilor să consume canabis în condiţii de legalitate.

Cartierul Kreuzberg, din Berlin, are toate şansele să intre în istorie ca primul loc de pe teritoriul Germaniei unde se va putea consuma legal marijuana, anunţă Deutsche Welle. Deschiderea unei cafenele special amenajate în acest scop este cu atât mai probabilă cu cât ideea este susţinută chiar de către primarul ecologist al cartierului, Monika Herrmann. Dacă dorim să ţinem sub control dealer-ii şi produsele lor, trebuie să controlăm comerţul”, a declarat aceasta, convinsă fiind că vânzarea de marijuana şi haşiş ar diminua contrabanda în parcul Görlitz, cunoscut în capitală ca centru pentru comercializarea drogurilor. Modelul este preluat de la vecinii olandezi unde consumul de cannabis în condiţii de legalitate este deja un lucru normal în mai multe oraşe.

Ilegal dar consumat la toate colţurile

În momentul de faţă, vânzarea şi cumpărarea de cannabis sunt pedepsite de lege, în Germania. În ceea ce priveşte consumul însă, lucrurile se află oarecum într-o zonă gri. Oficial ilegală, deţinerea de marijuana sau haşiş e tolerată, dacă se găsesc asupra consumatorilor cantităţi mici. Limita superioară e decisă la nivel de land, astfel încât dacă în Berlin, pedeapsa penală începe de la 15 grame de cannabis găsite în posesia consumatorului, în Hamburg sau Renania de Nord-Westfalia cantitatea maximă permisă e de 6 grame. Chiar dacă nu se ajunge la o pedeapsă penală, autorităţile sunt obligate să confişte marfa.
Marijuana este, conform statisticilor, cel mai des consumat drog în Germania, dar şi la nivel mondial. În acest context, responsabila guvernului regional pentru prevenţia şi consumul de droguri, Christine Köhler-Azara găseşte şi ea “nerealistă” metoda propusă de Herrmann, de a ţine contrabanda sub control. Implementarea ei ar presupune schimbarea legii drogurilor în Germania.

sursa si foto: pesurse.ro

Comentariu RoStirea:

NU suntem de acord cu consumul de droguri dar suntem pentru cunoasterea principiilor active din canepa si a actiunii benefice a acestor active dupa cum puteti vedea in acest articol: Cânepa ar rezolva magistral nevoile de hrană și energetice ale lumii ! si acesta : Canepa – cultura minune a lumii

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .