.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-144981615445718500Paul Lambrino (sau Printul Paul) a fost inventat de fesenisti. De Iliescu si compania, mai exact, din ratiuni strict politice. Sigur, s-a nascut in 1948, dar pentru societatea romaneasca a inceput sa existe din 1990, atunci cand ne-a fost prezentat public. De fapt, Paul face parte dintr-o strategie mai ampla a comunistilor deveniti social-democrati de compromitere a reperelor interbelice. Au incercat sa opuna PNL partidul-caricatura Uniunea Liberala Bratianu (Bratianu-Cartof), iar PNT, Partidul Democrat Agrar din România al lui Victor Surdu. Asa cum Proclamatia de la Timisoara a fost dublata de Proclamatia de la Podul Inalt. Evident, celui mai important reper anticomunist, monarhia reprezentata de Regele Mihai, i l-au opus pe „printul Paul”.

Acesta e si motivul pentru care Paul a fost, asa cum se lauda, „primul membru al familiei regale venit in Romania dupa 1989”. Chemat, nu venit. Timp de 10 ani, strategii fesenisti/pedeseristi i-au construit imaginea. L-au credibilizat, atat cat poate fi Paul de credibil. Apoi, in 2000, l-au eliberat in competitia prezidentiala pentru a lansa senzatia, cu accentul sau indelung studiat, ca ar fi o portavoce occidentala in Romania. A convins 56.063 de cetateni sa-l voteze, desi, surpriza, a depus la startul campanie, la BEC, peste 300.000 de semnaturi de sustinere. Gurile rele (sau informate) spun ca numarul mare de sustinatori initiali ar fi fost un gest de prietenie de la Ion Iliescu. Prietenie sau nu, cu oameni din anturajul viitorului premier Adrian Nastase si-a insailat Paul Lambrino reteaua de revendicatori. Bineinteles, reteaua a prosperat si s-a dezvoltat sub Traian Basescu, alt adversat declarat al monarhiei, apropo.

Insa nu Paul Lambrino e figura cu adevarat misterioasa a cuplului autoproclamat princiar. Ci partenera sa, „printesa Lia”, o doamna a carei istorie include un job la Casa Alba, un mariaj cu un avocat legendar si cateva conflicte cu propria sa fiica.

Pana sa ajunga „printesa”, Lia Georgia Triff a fost un simplu cetatean american cu origini romanesti. De fapt, cu un tata american si o mama romanca. Despre copilaria Liei nu se stiu prea multe, pentru ca nici sotia domnului Paul nu e foarte generoasa cu amanuntele. Stim insa ca, in 1972, Lia s-a maritat cu celebrul avocat Melvin Belli, cu 42 de ani mai varstnic decat ea. In ceea ce-l priveste pe Belli, sub aspect profesional, e suficient sa precizam ca i-a avut printre clienti pe cei de la Rolling Stones, pe Jack Ruby (asasinul lui Lee Harvey Oswald, asasin, la randul sau, al presedintelui Kennedy), pe boxerul Muhammad Ali, pe actriţa Zsa Zsa Gabor sau pe actorul Tony Curtis.

Lia a fost cea de-a cincea sotie a avocatului.

In timpul mariajului cu Melvin Belli, Lia a lucrat la Casa Alba. In mandatul lui Jimmy Carter (1977 – 1981), Lia Triff a detinut interesanta functie de „asistent pentru afaceri speciale”. Apoi, regasim numele Lia Triff Belli si la conducerea unei comisii din subordinea directa a Preşedintelui SUA (1980).

Sigur ca statutul real al doamnei Lia Triff, actuala printesa, devine si mai incert daca ne gandim ca activitatea sa politica n-a fost niciodata impiedicata de lupta sotului cu sistemul. E important de amintit, in context, ca Melvin Belli, adversar declarat al lui J. Edgar Hoover, a fost monitorizat ani buni de FBI, iar dosarul sau de urmarire cuprinde 367 de pagini.

In plus, Lia s-a mai remarcat prin ceva. A fost cea mai scumpa dintre nevestele avocatului Belli si singura pe care acesta a denigrat-o public, acuzand-o inclusiv de legaturi amoroase cu arhiepiscopul Desmond Tutu si cu actrita Zsa Zsa Gabor. Nervozitatea sotului era, oarecum, justificata. Dupa un proces de trei ani, incheiat in 1991, Lia l-a costat 15 milioane de dolari.

Insa Lia n-a ramas in relatii bune nici cu fiica sa, Melia. Aceasta si-a actionat mama in instanta in 1998, reprosandu-i ca ar fi folosit ilegal 90.000 de dolari din fondul sau de scolarizare. Din cauza printesei sau nu, cert e ca Melia a fost nevoita sa-si abandoneze studiile de la Universitatea din Glasgow pentru ca nu a mai putut plati taxele de scolarizare.

Bineinteles, Lia nu s-a prezentat la proces, preferand un raspuns public transmis de avocati: „Lia si sotul sau sunt momentan implicati in eforturi diplomatice cu privire la razboiul din Kosovo. Acest conflict este de o importanta majora pentru ei si ea isi va duce la bun sfarsit datoriile diplomatice inainte de a se ocupa de acest proces”

Ca orice femeie de stat, intre scolarizarea fiicei si razboiul din Kosovo, Lia a ales razboiul din Kosovo.

sursa si foto:  http://www.stiripesurse.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .