.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

mina-rosia-620x264În exact același stil ca pe vremea scandalului Roșia Montana din 2013, care a scos zeci și zeci de mii de oameni în stradă, rerezentanții puterii din România și mai toată presa centrală, aia care a fost unsă cu o căruță de bani pentru publicitate de Gold Corporation, tac complice și ticălos și nu discută public despre faptul că procesul dintre mahării evreo-canadieni (care cer despăgubiri pentru că în final nu au fost lăsați să-și facă de cap la Roșia Montană) și Statul Român a început, prima înfățișare având loc pe 23 septembrie, la Washington.

Iată ce ne mai spune Digi24 despre această situație incredibilă:

<<Imediat ce Gabriel a dat în judecată România, Alburnus Maior a cerut transparență guvernului român. Pe de o parte, experiența i-a învățat pe roșieni și pe prietenii lor că e musai să urmărească atent ce face guvernul.

Pe de altă parte, Alburnus a vrut să aducă o contribuție la caz: fiind cei mai în temă pe subiectul Roșia Montana, au vrut să sprijine statul român cu argumente care ar putea ajuta România să câștige. Pentru a depune această contribuție (numită amicus curiae), Alburnus Maior  ar avea nevoie să vadă care sunt acuzațiile aduse de Gabriel Resources — deci trebuie să vadă documentația cazului.

A trecut un an de când Gabriel a dat în judecată România și Alburnus Maior tot așteaptă documentele de la statul român.

În 2015, Alburnus a dat în judecată Ministerul Finanțelor (care reprezintă România la Curtea de arbitraj) solicitând acces la documentele aferente cazului și argumentând că acestea sunt informații de interes public.

În aprilie anul acesta, Tribunalul de la Cluj a ordonat Ministerului Finanțelor să ofere documentele (redactate) către Alburnus. Ministerul nu a predat documentele. În septembrie, a făcut recurs la decizia instanței.

Deocamdată, lipsa de transparență creează suspiciuni. Roșia Montana este atât de importantă pentru români, iar mizele cazului de la curtea de arbitraj sunt așa de mari, încât este greu de înțeles de ce guvernul limitează transparența. De ce Alburnus Maior nu își poate aduce contribuția la caz.>>

Iată cum, după ce au dat pe nimic resursele solului unor străini, politicienii români, la fel de disprețuitori și astăzi în legătură cu interesul public, dovedesc încă o dată că nu reprezintă interesele României, interesele românilor. Țara asta, însă, nu este a lor, resursele acestei țări nu sunt ale lor, iar dacă nu pricep nici în ceasul al 12-lea, probabil că va trebui să ieșim din nou în stradă și să le amintim ce credem despre ei!

Daniel Roxin

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

Conform Digi24,  <<Miza este enormă, dar statul român blochează transparența procesului: limitează accesul cetățenilor interesați și nu face publice documentele cazului, deși Tribunalul Cluj i-a ordonat să facă asta încă din aprilie. Statul refuză ajutorul unor organizații care ar putea contribui la câștigarea procesului.>>

Este vorba, în primul rând, de organizația Alburnus Maior, ONG-ul celor care au creat o rezistență în fața șemecheriilor Gabriel Resources – Gold Corporation, și care este cel mai îndreptățit să fie un observator civil al acestui proces și, în același timp, un actor important în proces. De ce? Pentru că acest ONG a coordonat toate acțiunile împotriva Gold Corporation, știe toate mașinăriile prin implicare directă, are argumente, probe, mărturii care pot fi de mare ajutor.

Cu toate acestea, autoritățile românești i-au exclus pe reprezentanții roșienilor care se opun intereselor miliardarilor evrei din spatele afacerii. De ce oare? Gurile rele ar putea spune că reprezentanții Statului Român și-au propus să piardă procesul, ca să le mai iasă niște comisioane. Așa să fie? În orice caz, atitudinea autorităților este blamabilă din multe puncte de vedere. Roșia Montană nu este proprietatea unor funcționari vremelnici. Prin urmare, trebuie să existe maximă transparență.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .