Producătorii români, cer SUPERMARKETURILOR să le înlocuiască cu una UNICĂ,

.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

132258Producătorii români care își vând produsele în marile lanțuri comeciale sunt împovărați de numeroase taxe ce nu au legătură cu actul de comerț și care și prețul produselor sus, a afirmat joi președintele Federației Naționale Pro Agro, Emil Dumitru, potrivit Agerpres.
“Taxe de deschidere magazin, taxe notariale, taxe de așezare la raft, taxe de publicitate, de apariție în acele pliante. Toate lucrurile astea nu fac altceva decât, pe de o parte, pentru produsele românești din industria agroalimentară românească, să fie la un preț la raft mai mare comparativ cu marca proprie a magazinului. (…) Dacă ar fi eliminate aceste taxe, s-ar constata de fapt o așezare a principiilor normale de comerț între vânzător și cumpărător”, a spus el.
Potrivit estimărilor acestuia, prețul la raft ar putea să scadă cu 5%, ceea ce ”ar fi de bun simț”.
Măsura este sprijinită de către Asociația Română a Cărnii (ARC), care afirmă însă că această campanie de reducere a taxelor de raft trebuie privită doar ca un parteneriat între producători și marile lanțuri de magazine. “Campania de reducere a taxelor de raft este binevenită, dar trebuie privită ca un parteneriat bine construit pe baze reale între producători și marile lanțuri de magazine. Noi trebui să fim parteneri cu toți jucătorii de pe piața din România atât în relația dintre producători, cât și cu marile lanțuri de magazine”, a spus directorul executiv al ARC, Vladimir Mănăstireanu.
În acest context, se dorește perceperea unei taxe unitare pentru listarea în marile lanțuri de magazine, dar care să nu includă toate taxele actuale.
“Absolut toți producătorii români vor să se listeze în marile lanțuri de magazine, pentru că sunt volume mari de vânzări și o marjă de profit vine din acest tip de comerț. Pe lângă comerțul tradițional, acesta poate să reprezinte și peste 50% din cifra de afaceri a unui producător, însă trebuie să recunoaștem că există taxe foarte mari practicate de magazine și ele trebuie să fie reale, atât din punct de vedere al celor care cumpără marfa din raft, cât și al producătorului. Suntem de acord cu perceperea unei taxe unitare pentru listare, dar nu exagerată, pentru că până la urmă diferența de calitate, de produs și de marcă o face cumpărătorul”, a mai spus Mănăstireanu.

 

sursa si foto:  http://www.activenews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .

Previous

În România intră ZILNIC 25 de camioane cu PÂINE CONGELATĂ.

Next

Lista completă a şefilor de stat şi de guvern şi a apropiaţilor acestora care şi-au ascuns averile în off-shore-uri

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén