.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Membrii Camerei britanice a Comunelor au aprobat propunerea în favoarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, informează presa britanică.

Proiectul, care divizează profund Partidul Conservator, a fost aprobat cu 225 de voturi pentru şi 175 împotrivă, informează Sky News.

Potrivit surselor citate de Sky News, 139 de parlamentari conservatori au votat împotriva proiectului.

Numeroşi conservatori britanici l-au criticat aspru pe David Cameron, invocând argumente religioase şi morale pentru a respinge proiectul căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Unii lideri conservatori consideră că proiectul nu era o prioritate şi creează clivaje care nu sunt necesare.

“Nu este vorba de o evoluţie, ci de un regres”, a declarat deputatul conservator Edward Leigh, conform Reuters. “Prin natura ei, căsătoria este o formă de comuniune heterosexuală”, adaugă el.  Citiți mai departe pe mediafax.ro

Promovarea homosexualității și a căsătoriilor  între persoane de același fel conduce la distrugerea valorilor morale universal valabile, și în special distrugerea moralei creștine, impunerea unor norme nefirești care conduc treptat societatea către decădere și înrobire spirituală. O societate lipsită de verticalitate este o societate lipsită de viitor și mult mai ușor de controlat. Acesta este de fapt scopul elitelor mondiale ce conduc din umbră această planetă, și care urmăresc instaurarea unui guvern unic planetar (Noua Ordine Mondială). Pentru a realiza acest obiectiv, masoneria urmărește cu viclenie aplicarea Protocoalelor secrete ale francmasoneriei.

Cel de-al XIII-lea protocol secret francmasonic expune planurile masoneriei de a abate atenția cetățenilor de la adevăratele probleme sociale prin promovarea distracțiilor inutile și a sexualității haotice:

Pentru a abate cu abilitate atenţia oamenilor prea îngrijoraţi de problemele politice, vom scoate la iveală problemele economice senzaţionale înainte de aşa zisele probleme politice noi. Îi vom lăsa atunci pe toţi să-şi descarce furiile lor asupra acestui subiect. Gloatele se vor învoi să rămână liniştite, să se odihnească după închipuita lor activitate politică (cu care i-am obişnuit noi înşine, pentru ca să putem lupta prin mijlocirea lor cu guvernele creştine), cu condiţia de a avea noi distracţii şi ocupaţii. În aceste noi distracţii şi ocupaţii îi vom îndrepta apoi aproape pe aceleaşi căi politice. Vom face aceasta pentru ca aceste gloate ale poporului să nu ajungă la nimic profund prin cugetare. Eventual îi vom opri eficient de la gândire prin petreceri şi sport, prin jocuri, prin desfătări vicioase, prin înlănţuiri de patimi şi prin case de toleranţă publice. Îndată vom pune apoi prin presă concursuri banale de arte şi tot felul de sporturi. Aceste preocupări de masă vor îndepărta pentru totdeauna spiritele de la chestiunile elevate unde am avea mult de luptat cu ele. Oamenii, dezobişnuindu-se din ce în ce mai mult să gândească spontan şi independent numai prin ei înşişi vor ajunge să vorbească datorită propagandei noastre tocmai aşa cum gândim noi. Datorită superficialităţii şi a lenii lor de a gândi noi vom fi singurii care vom da impulsuri şi îndrumări cugetării mai ales prin intermediul anumitor persoane care, bineînţeles, nu vor fi deloc bănuite de a avea legături strânse cu noi”

În privinţa degradării morale şi spirituale  prin vicii şi pornografie se pot vedea zilnic şi la noi în reviste,  ziare, filme,  sau în cadrul emisiunilor de televiziune sugestii care  îndeamnă în mod insidios tineretul la desfrâu, vlăguire, sexualitate animalică, prostituţie, sadism, masturbare, masochism, satanism.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .