.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

 

GlobalWarming_03Desi afara sunt minus 10 grade, ziua, si minus 20 de grade, noaptea, si asta la paralela 45 nu la Polul Nord, propaganda Incalzirii globale continua. OMM: Media temperaturii globale în 2015, cu un grad mai mare decât în epoca preindustrială

Nota Redactiei:

Temperatura a crescut doar cu 0.8 grade Kelvin (0.75 grade Celsius), adica “cu nimic”, în ultimii 135 de ani, deci practic de la începutul perioadei industriale “cea vinovata de incalzire” și pana în zilele noastre. Ca o comparatie, temperaturile de la iarna la vara variază la noi in tara cu 60 de grade Celsius, de la -20 grade Celsius la +40 grade Celsius.

Cateva minciuni :

1. Prima: Desi nu are nici o relevanta, temperatura globala a crescut cu 0.75 grade Celsius si nu cu 1 grad, din epoca pre-industriala si pana azi.

2. A doua: Nu se spune NIMIC despre Eroarea de masurare care e mai mare de +- 0.3 grade Celsius. A nu vorbi nimic despre eroarea de masurare si a te numi Organizatia Mondiala de Meteorologie e de nepermis.

Temperatura a crescut in ultimii 135 de ani cu doar +0.75 grade Celsius +- 0.3 grade Celsius ADICA CU NIMIC.

De ce cu nimic? Pentru ca fata de 0.75 grade Celsius sau fata de 1 grad Celsius, variatiile de temperatura de la vara la iarna sunt de +-60 de grade Celsius variind de la -20 de grade iarma la +40 de grade vara.

Iar variatia de la noapte la zi este de +-15-20 de grade Celsius: de la -15 grade noapte la 0 grade ziua, iarna, si de la 35-40 de grade ziua la 23-25 de grade noaptea, vara.

 

Media temperaturii mondiale a crescut anul trecut pentru prima dată cu un grad peste nivelul din epoca pre-industrială, a anunțat Organizația Meteorologică Mondială (OMM), preluată de DPA si de AGERPRES.

Datele centralizate de OMM au fost mai mari cu 0,1 grade decât cele publicate săptămâna trecută de Administrația Națională a oceanelor și Atmosferei a SUA (NOAA).

Agenția ONU, care centralizează datele de pe continentul european și cel american, a convenit cu agenția americană că anul 2015 a fost cel mai călduros de când sunt centralizate în statele occidentale temperaturile la nivel global, respectiv de la începutul secolului al XIX-lea, la începutul revoluției industriale.

”Este un moment când putem judeca la rece în istoria planetei noastre”, a spus Petteri Taalas, secretarul general al OMM. Potrivit agenției ONU, temperatura medie globală a anului trecut a fost cu 0,76 grade mai mare decât media perioadei 1961-1990. Ultimii cinci ani au fost cei mai călduroși de când are loc monitorizarea temperaturii la nivel global. Creșterea temperaturii anul trecut a fost în parte influențată și de fenomenul El Nino, neobișnuit de puternic, ce încălzește Oceanul Pacific în zona tropicală și care are loc la câțiva ani.

“Puterea lui El Nino va scădea în următoarele luni, însă efectele activităților umane asupra climei ne vor urmări multe decenii”, a spus Taalas, care a solicitat statelor să își îmbunătățească sistemele de avertizare în caz de dezastre pentru a se pregăti de fenomene meteo extreme.

sursa si foto:  http://fluierul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .