.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesCea de 15-a zi de proteste impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana a batut recordul de participare: circa 15.000 de oameni (dupa estimarile reporterilor HotNews.ro si estimarile neoficiale ale jandarmilor) au blocat complet centrul Bucurestiului si au marsaluit pe bulevardele Capitalei. Protestatarii au cerut oprirea proiectului aurifer si demisia premierului Victor Ponta, care duminica a fost la Rosia Montana, unde a discutat cu cei 33 de mineri inchisi in mina de citeva zile. Protestatarii au scandat “Uniti salvam Rosia Montana” si au venit cu pancarte pe care scria “N-ai nevoie de aur ca sa stralucesti”, “Nu putem cumpara alta planeta”, “Sa vina presa sa-i scoatem lesa”. Tarziu dupa miezul noptii, 1.000 de protestatari erau inca in Piata Universitatii. Comisia parlamentara speciala pentru proiectul privind Rosia Montana urmeaza sa fie constituita marti, prin votul plenului Parlamentului. Aseara, premierul Victor Ponta, aflat la Rosia Montana, a promis ca va discuta, luni, si cu manifestantii din Piata Universitatii.

Proteste similare si in cele mai importante orase ale tarii, citeste mai mult aici.

Ora 0:46: In jur de 1.000 de persoane protesteaza inca in Piata Universitatii. Circulatia pe Bulevardul Nicolae Balcescu este in continuare blocata.

Ora 23:40: In jur de 1.000 de oameni mai sunt acum in Piata Universitatii.
Ora 23:20: Protestatarii parasesc Piata, numarul lor a scazut sub 10.000.

Ora 23:16: Circulatia in zona Pietei Universitatii este blocata.

Ora 23:10: Grupuri de oameni incep sa paraseasca Piata Universitatii.
Ora 23:00: Peste 15.000 de oameni protesteaza la aceasta ora in centrul Capitalei impotriva proiectului de la Rosia Montana. Multimea se intinde de la Piata Unirii pe tot Bulevardul I.C. Bratianu pana la Piata Universitatii. Rondul de la Piata Univesritatii este plin de oameni, om langa om, iar Bulevardul Nicola Balcescu, cu trotuarele si zona de la fantana, este plin de oameni pana aproape de intersectia cu CA Rosetti.

Ora 22:48: Coloana de protestatari s-a reintors in Piata Universitatii, oamenii ocupa incet-incet rondul de la Universitate.

Ora 22:34: Biciclistii din grupul protestatarilor au ajuns in Piata Universitatii si dau ture in jurul rondului, cu steagurile ridicate.

Ora 22:26: Protestatarii au ajuns in Piata Unirii si se indreapta spre Piata Universitatii, locul de unde au pornit in mars.

Ora 22:19: Coloana de protestatari este aproape de Piata Unirii.

Ora 21:23: Protestatarii au intrat pe Bulevardul Tineretului si se indreapta spre Piata Universitatii.

Ora 21:05: Coloana de manifestanti a ajuns pe Calea Vacaresti.

Ora 20:52: Un nou incident la miting: Cativa protestatari violenti s-au incaierat cu ceilalti manifestanti, nemultumiti ca mitingul nu se desfasoara in Piata Universitatii. Multimea scandeaza “Fara violenta”.

Ora 20:42: Primul incident la miting: cativa protetatari au avut un conflict cu echipa unei televiziuni, acuzandu-i pe jurnalisti ca nu au transmis corect numarul participantilor la miting si ar fi spus ca este vorba despre 500 de manifestanti. Manifestantii i-au injurat pe jurnalisti.

Ora 20:38: Cel putin 8.000 de manifestanti potrivit estimarilor jandarmilor, potrivit estimarilor reporterului Hotnews.ro sunt 10.000 de protestatari.

Ora 20:25: Protestatarii se afla pe strada Nerva Traian si ar urma sa mearga pe Bulevardul Timpuri Noi, spre Tineretului.

Ora 20:19: Se scandeaza “Demisia!”.

Ora 19:50: In jur de 7.000 de protestatari. In fruntea coloanei de manifestanti se afla biciclisti.

Ora 19:45: Protestatarii au ajuns in Piata Unirii, se indreapta spre Piata Alba Iulia. De o parte si de alta a coloanei de manifestanti sunt jandarmii, pentru a impiedica blocarea circulatiei pe ambele sensuri. Circulatia se desfasoara acum pe ambele sensuri, dar pe jumatate din bulevard, care nu este blocata de manifestanti. Nu s-au inregistrat incidente.

sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .