.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cica 50 de persoane au protestat sambata, in fata Halei Matache, impotriva deciziei municipalitatii de a muta cladirea monument istoric cu aproximativ 40 de metri mai in spate. Jumatate dintre protestatari au fost saltati de jandarmi si dusi la sectie. Protestul a fost unul spontan, anuntat pe Facebook, printre participanti numarandu-se ONG-isti dar si simpli cetateni. Acestia au acuzat ca jandarmii au refuzat sa se legitimeze, iar atunci cand i-au bagat in duba au folosit violenta si nu le-au spus unde ii duc.

“Protestul a fost anuntat pe Facebook, nu are un organizator. Cine avrut sa vina a venit. Cand am ajuns eu acolo erau circa 50 de persoane. Nici nu am apucat sa protestez ca au venit jandarmii si m-au ridicat. M-au prins de mana, cu putere, mi-au intors mana la spate si m-a bagat in duba. Nu au vrut sa ne spuna unde ne duc si au refuzat sa se legitimeze. La sectie, au facut procesele verbale, dar nu le-au citit dupa ca sa vedem ce au scris acolo. Abia dupa asta ne-au spus ca ne-au dus la sectie pentru tulburarea linistii publice. In sectia de politie am stat circa 40 de minute. Pentru mine a fost o premiera sau fiu ridicata de jandarmi la protest. A fost foarte interesant ca au fost ridicati si oameni care stateau acolo si nu faceau nimic. Nu aveam bannere sau ceva care sa indice ca protestam. Era suficienta sa fii acolo ca sa te ridice”, a declarat pentru HotNews.ro Doina Vella, Asociatia Pro_Do_Mo.

sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .