.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

indexMii de persoane au manifestat sâmbătă, în Hyde Park, la Londra, împotriva foametei în lume.

Mitingul a fost prilejuit de întâlnirea internaţională privind malnutriţia, organizată sub egida premierului mason David Cameron. David Cameron este rudă îndepărtată a Marelui Maestru al Marii Loji Unite a Angliei

“Când îmi amintesc defilarea atleţilor cu steagurile lor”, anul trecut, pe stadionul olimpic, “sunt îngrozit la gândul că în anumite ţări care au fost prezente (la Jocurile Olimpice), peste trei milioane de copii mor de foame anual”, s-a adresat mulţimii regizorul britanic Danny Boyle, cel care a conceput ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, o manifestare cu un buget de 27 milioane de euro, si intesata de simboluri masonice  si mesaje de sustinere a Noii Ordini Mondiale…

“Aşteptăm de la Guvern şi de la liderii din întreaga lume (…) să lupte până când vor reuşi să pună capăt malnutriţiei”, a adăugat el, în contextul în care peste zece zile urmează să aibă loc un summit G8 în Irlanda de Nord.

Un mesaj video din partea vedetei fotbalului David Beckham a fost difuzat în cursul acestei manifestaţii, organizate de către un grup de aproximativ 200 de asociaţii.

Bill Gates a luat, de asemena, cuvântul. Miliardarul sustine de fapt răspândirea seminţelor modificate genetic în ţări din lumea a treia fiind  totodata actionar la compania agricolă americană Monsanto, cel mai mare producător de organisme modificate genetic din lume. Tatăl fondatorului Microsoft, William H. Gates Sr.,  promova ideea că rasa umană trebuie purificată prin eugenie, adică prin măsuri genetice de genul sterilizării sau al selecţiei părinţilor.

 

Participanţii au semnat un “Pact pentru nutriţie şi creştere” până în 2020, cu o serie de obiective, între care „ameliorarea alimentaţiei” a 500 de milioane de femei însărcinate şi copii cu vârsta sub doi ani; reducerea cu 20 de milioane a numărului de copii cu vârsta sub cinci ani care suferă de rahitism; salvarea vieţii a aproximativ 1,7 milioane de copii prin favorizarea alăptării de către mamă şi o ameliorare a tratamentului cazurilor grave de malnutriţie.

Francmasoneria mondiala sustine cu viclenie ca scopul ei este de a ajuta umanitatea, de a face fapte caritabile, filantropice. Scopul ascuns al Francmasoneriei este dominaţia asupra întregii planete, întemeierea unei republici mondiale cu desăvârşire laică, condusă de francmasoni, sub numele generic de Noua Ordine Mondială.

Semintele Libertatii (Seeds of Freedom – Romanian) from The ABN and The Gaia Foundation on Vimeo

Sursa cotidianul

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .