.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Peste 12.000 de manifestanţi au ieşit în stradă sâmbâtâ seară la Salonic (nord) pentru a protesta faţă de noile măsuri de austeritate solicitate Greciei de căre UE şi FMI, onorând tradiţionala reunire anuală a revoltei sociale.

La începutul protestului, poliţia estima numărul manifestanţilor la 12.000 de persoane, faţă de un record de 25.000 de protestatari ieşiţi în stradă anul trecut cu aceeaşi ocazie, deschiderea Târgului internaţional al oraşului.

Manifestanţii s-au repartizat în patru mulţimi: cea a marilor sindicate GSEE pentru privat şi Adedy pentru sectorul public, mulţimea principalului partid de opoziţie Syriza, de stângă radicală, cea a frontului sindical comunist Pame şi cea a autonomilor şi a extremei dreapta.

La finalul protestului au avut loc confruntări între un grup de aproximativ o mie de manifestanţi autonomi şi forţele de ordine în apropierea universităţii, în plin centrul oraşului, a constatat un reporter AFP.

Atacaţi cu proiectile, poliţia a lansat grenade lacrimogene şi paralizante, înainte de a interveni asupra grupurilor de perturbatori care au fost dispersaţi în centrul oraşului.

Manifestanţii denunţă intensificarea austerităţii după aproape doi ani în care nivelul de trai s-a redus cu 35 la sută conform datelor guvernului, şomajul a cuprins aproape un sfert din populaţia activă şi recesiunea s-a agravat aflându-se acum în cel de-al cincilea an.

“Poporul grec nu mai poate”, proclamă pancartele din cortegiul sindical, escortat de numeroase ambulanţe ce stau mărturie tensiunii în creştere printre personalul medical confruntat cu scăderea salariilor şi reducerile bugetare.

“Foarte curând, majoritatea poporului grec va reacţiona”, a declarat liderul Syriza, Alexis Tsipras, aflat în fruntea sondajelor în faţa guvernului de coaliţie care reuneşte forţele de dreapta, socialiste şi de stânga moderată.

Acest protest intervine în ajunul unui reuniuni între creditorii internaţionali şi ministrul de Finanţe, Yannis Sturnaras, şi o întâlnire a aliaţilor guvernamentali pentru a rafina măsurile ce vizează economisirea a 11,5 miliarde de euro în 2013 şi 2014.

Sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .