.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Mii de persoane au manifestat duminică la Paris împotriva Europei “austerităţii“, la apelul unui număr de aproximativ 60 de organizaţii, inclusiv Frontul de Stânga, cu două zile înainte de începerea examinării în Parlament a Tratatului bugetar european. Alte aproximativ 1.500 de persoane, potrivit Poliţiei, au manifestat duminică la Bruxelles împotriva politicilor de austeritate, la îndemnul unor sindicate şi asociaţii belgiene.

Potrivit partidului Frontul de Stânga (stânga radicală), la marşul din Paris au participat “peste 50.000” de manifestanţi, la plecarea coloanei. Estimările ulterioare ale organizatorilor arătau 80.000 de protestatari. Manifestaţia intervine în contextul în care deputaţii francezi examinează începând de marţi Tratatul bugetar european. Adunarea Naţională şi Senatul urmează să ratifice până la sfârşitul lui octombrie acest text, care obligă cele 25 de state semnatare să nu depăşească, pe termen mediu, un deficit “structural“, adică indiferent de conjunctură, să fie egal cu 0,5% din PIB.

La Bruxelles, manifestanţii au reclamat “opţiuni politice mai juste” atât în Belgia, cât şi în restul Europei, “care să permită o luptă împotriva sărăciei şi o repartizare echitabilă a prosperităţii între toţi“. Ei au solicitat Guvernului de coaliţie (stânga, centru, dreapta), condus de către socialistul Elio Di Rupo să adopte “măsuri eficiente” împotriva şomajului în rândul tinerilor, care afectează aproximativ 100.000 de belgieni.  Sursa: rfi.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .