.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Acţiunile de protest din Piaţa Universităţii din Capitală seamănă mai mult cu o manifestaţie antisistem, la care niciun lider politic nu este agreat, astfel că cel mai important a fost mesajul autorităţilor statului, fiind poate mai bine ca politicienii să tacă, a afirmat, marţi seara, premierul Boc.

“În Piaţa Universităţii, niciun lider politic nu a fost şi nu este agreat, că este de la USL, de la PDL sau de la Partidul Poporului sau sunt persoane care vor să candideze la Primăria Capitalei. Nimeni, repet, nu a fost şi nu este agreat, sau cel puţin aceasta a fost impresia mea. Deci, aduce mai mult a manifestaţie antisistem, aşa cum este ea cunoscută în ţările occidentale, oameni care, pe bună dreptate, legitim, spun : «suntem sătui şi de cei de până acum, şi de cei de acum, şi de cei care vor să vină la putere, căutăm altceva»”, a spus Boc, la postul B1 TV.

El a arătat că mesajul autorităţilor statului este important în astfel de momente, fiind poate mai bine ca politicienii să tacă.

“Eu cred că important a fost mesajul autorităţilor statului. Politicienii poate, uneori, este bine să tacă. Depinde de context, poate e bine, poate nu. Poate uneori e bine”, a spus Boc.

Întrebat dacă ar fi dispus să meargă să discute la faţa locului cu protestatarii, premierul a spus că trebuie analizat dacă o apariţie sau o declaraţie poate ajuta sau strica şi că el personal este adeptul “lucrurilor cumpănite”.

Acţiunile de protest din mai multe oraşe au început săptămâna trecută, după ce Raed Arafat a demisionat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

Sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .