.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

O campanie mediatică lansată de către conducerea Rusiei încearcă să submineze autoritatea morală a forţelor opoziţiei, acuzându-le pe acestea că ar face jocurile de interes ale Statelor Unite.
Două filme documentare care au rulat săptămâna trecută la televiziunile din Rusia pot fi considerate începutul unei campanii cu tente antiamericane. Primul dintre ele, intitulat „Pod peste abis”, care a fost transmis la o oră de maximă audienţă de către o televiziune de stat, arată traiectoria Rusiei după căderea Uniunii Sovietice, „subliniind rolul lui Vladimir Putin în salvarea ţării de la ruină”, după cum constată cotidianul american The Wall Street Journal. Filmul arată Statele Unite şi ţările Uniunii Europene drept un obstacol în calea renaşterii Rusiei; într-un interviu acordat realizatorilor, Putin declară că „partenerii noştri străini nu vor aliaţi, ci vasali. Vor să ne dicteze direcţia – însă Rusia nu funcţionează aşa cum îşi doresc ei”.

 

Al doilea documentar, care poartă titlul sugestiv „Străinii îi vor ajuta“, include înregistrări secrete, video şi audio, în care liderii opoziţiei sunt arătaţi întâlnindu-se cu oficiali americani atât la Moscova cât şi la Washington – şi aparent primind instrucţiuni de la aceştia. După cum relatează Wall Street Journal, filmul repetă şi acuzaţiile aduse ambasadorului SUA la Moscova, Michael McFaul, conform cărora misiunea acestuia este de a slăbi conducerea ţării şi de a îl discredita pe Vladimir Putin.

Forţele opoziţiei, „lachei americani”

Nici participanţii la mitingul anti-guvernamental care a avut loc sâmbătă la Moscova nu au scăpat de acuzaţii asemănătoare; la un miting pro-Putin, care a avut loc în paralel, protestatarii opoziţionali au fost numiţi „lachei americani” care încearcă să sădească sămânţa revoluţiei.

Totodată, Vladimir Markin, purtătorul de cuvânt al Comitetului de Investigaţii care analizează presupusa fraudă electorală de la alegerile parlamentare din decembrie, a declarat că înregistrările video puse la dispoziţia Comitetului de observatori ai alegerilor din rândul opoziţiei par să fie falsuri; de asemenea, Markin a adăugat că înregistrările au fost distribuite prin servere aflate în California, încriminând astfel, chiar dacă indirect, , după cum relatează Wall Street Journal.        Citește mai departe pe romanialibera.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .