.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

853e7f45bdd62a4b12cee778d4ec8630Vladimir Putin: Daca cineva vrea sa rediscute ce a rezultat din Al Doilea Razboi Mondial, atunci vorbim nu numai despre Kaliningrad, ci si de estul Germaniei, orasul Liov, Ungaria, Romania.

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, intr-un interviu pentru Bloomberg, ca cine vrea sa reconsidere ce a rezultat in urma celui de-Al Doilea Razboi Mondial deschide o Cutie a Pandorei, iar atunci vor trebui luate in discutie nu numai (exclava rusa) Kaliningrad, ci si teritoriile din est ale Germaniei, orasul ucrainean Liov, precum si “Ungaria si Romania”.

Intr-un interviu acordat agentiei Bloomberg si publicat vineri pe site-ul Kremlinului, liderul rus a vorbit despre intalnirea prevazuta cu premierul japonez Shinzo Abe, la Vladivostok, si a respins ideea de a ceda Japoniei una dintre insulele Kurile, in schimbul intensificarii cooperarii economice cu Tokyo.

“Nu ne vindem teritoriile, desi problema tratatului de pace cu Japonia este cruciala si ne-ar placea sa gasim o solutie cu prietenii nostri japonezi. (…) Este vorba de cautarea unei solutii care sa permita fiecarei parti sa nu sufere vreun prejudiciu, sa nu se simta nici castigatoare, nici perdanta”, a sustinut Putin, intrebat de ziaristul John Micklethwait daca Rusia, puternic afectata de sanctiunile occidentale, ar fi pregatita sa renunte la una dintre insulele disputate in schimbul unei cooperari economice intarite cu Japonia.

Jurnalistul a opinat apoi ca, “intr-adevar, teritoriile din flancul de Est nu par sa reprezinte o preocupare” pentru liderul rus, amintindu-i ca “in 2004, de exemplu, ati dat Chinei insula Tarabarov”. “Ati putea face acelasi lucru, sa zicem, cu (regiunea) Kaliningrad?”, a intrebat acesta.

“N-am dat nimic (Chinei, n.r.), acele teritorii erau disputate si am negociat aceasta chestiune cu Republica Populara Chineza – permiteti-mi sa subliniez acest lucru – timp de 40 de ani si am reusit in final sa ajungem la un acord. O parte din teritoriu a fost atribuita Rusiei, iar alta parte Chinei. A fost posibil in special, iar acest lucru este foarte important, datorita nivelului ridicat de incredere la care ajunsesera Rusia si China in relatiilor lor la acel moment. Daca atingem acelasi nivel de incredere si cu Japonia, am putea ajunge la anumite compromisuri”, a raspuns Vladimir Putin.

“Cu toate acestea, exista o diferenta fundamentala intre chestiunea legata de istoria Japoniei si negocierile noastre cu China. Despre ce este vorba? Problema japoneza a rezultat din cel de-Al Doilea Razboi Mondial si este stipulata in instrumentele internationale privind urmarile celui de-Al Doilea Razboi Mondial, in timp ce discutiile noastre cu omologii chinezi pe chestiuni legate de granita nu au nimic de-a face cu cel de-Al Doilea Razboi Mondial sau orice alt conflict militar”, a adaugat el.

sursa si foto:  http://www.comisarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .