.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

anafPentru a face rost de bani la buget, ANAF-ul a declansat in acest an o ofenisva fara precedent. Iar in prima linie a acestei lupte crancene pentru recuperarea taxelor datorate statului roman s-a aflat, bineinteles, Antifrauda, structura infiintata special in acest sens. Si, intr-adevar, banii au inceput sa curga in visteria Ministerul Finantelor.

Toate bune si frumoase, numai ca, uneori, pentru a se depasi „planul” de firme „executate”, se pare ca inspectorii de la ANAF au recurs si la unele abuzuri. Astfel ca situatia a ajuns sa fie una de-a dreptul exploziva la Directia Antifrauda Bucuresti, structura condusa de „oamenii lui Dragnea”, Gabriel Carbunaru si Bogdan Parvulescu. Adica doua „nulitati” absolute, cel putin din punct de vedere profesional, daca este sa ne luam dupa notele obtinute la recentul concurs in care au candidat pentru a-si imparti frateste conducerea Antifraudei.

Concurs la care au luat incredibilele note de 3,06 , respectiv 3,40 ! Culmea este insa ca „sefii” care s-au facut in halul asta de ras nu doar ca nu au fost zburati imediat de pe functii, dar, dupa cum sustin sursele noastre, tocmai se pregatesc sa dea bairam pentru a sarbatori iminenta prelungire a mandatelor lor pe actualele functii. Pai e bine, domnule presedinte al ANAF, Gelu Diaconu?

Nu le-o fi rusine?

Gabriel Carbunaru, fost seful Directiei Antifrauda Alexandria, este cunoscut in tot ANAF-ul drept „omul de casa” al lui Liviu Dragnea. Iar de pe acest piedestal a si incercat sa-si intareasca actuala pozitie, in speranta ca va fi numit politic ditamai director general al Antifraudei pe intreaga tara, dupa vacantarea postului. Asa ca a participat la „concursul repetentilor”, vizand momentan postul de inspector sef (director) la Directia Control Antifrauda 3 – Bucuresti. Insa a luat nota 3,06! La randul sau, Bogdan Parvulescu, actualmente inspector sef de Directie la Antifrauda a candidat pentru postul de inspector sef (director) la Directia Control Antifrauda 1 – Bucuresti. Si a luat nota 3,40! Insa in loc sa plece imediat de rusine, cu coada intre picioare, Carbunaru continua sa fie imputernicit director adjunct, iar Parvulescu sef directie la Antifrauda Bucuresti.

Mai mult chiar, cei doi se pare ca deja se pregatesc de petrecere, convinsi fiind ca in loc sa fie dati afara, li se va semna prelungirea „directoratului”. Context in care Gelu Dioaconu, presedintele ANAF, ar trebui sa dea la randul sau cu subsemnatul care sunt criteriile profesionale pentru care da cea mai grea structura din subordine, Directia Antifrauda Bucuresti, pe mainile unor angajati care nu au reusit sa ia macar un amarat de 4, la un banal test grila!

”Scheletii” din sertare

Poate ca la Gelu Diaconu n-au ajuns nici macar informatiile privind posibila plimbare a unor dosare la nivelul Antifraudei Bucuresti. Pentru ca altfel ar fi putut verifica daca este sau nu adevarat ca zeci de astfel de dosare au zacut prin sertare de sase luni, dupa care au fost pasate de la un sef la altul. Si poate ca la aceste intrebari, cuplul Carbunaru – Parvulescu s-ar fi descurcat mai bine decat la concursul la care pare sa fi facut „blat”, din moment ce amandoi au luat nota 3! Lasand insa gluma la o parte, lucrurile se complica si mai mult la nivelul acestei Directii, din moment ce rapoartele altor structuri ale statului roman indica o crestere alarmanta a plangerilor depuse de cei care se considera victime ale anumitor sefi care se cred probabil pe vremea Gestapo-ului. Pentru ca altfel nu si-ar fi permis sa incalce in picioare legea si sa faca pe procurorii, desi nu au niciun drept in acest sens. Pentru ca in chiar statutul de functionare se prevede negru pe alb ca Antifrauda este organ de control si urmarire fiscala, in niciun caz penala! Insa dupa cum fac deja verificari alte structuri, exista plangeri conform carora inspectori de la Antifrauda Bucuresti descind ca-n filme, cu girofarurile pornite, inclusiv la domiciliile unor angajati ai unor firme verificate, speriindu-i pe bietii oameni cu tot felul de „mandate” pe care ei in niciun caz nu au dreptul sa le emita. La fel cum, daca nu functioneaza dupa o lege paralela, nu au voie sa recurga nici la aceste audieri in forta, pentru ca nu sunt nici procurori, nici politisti. Iar in astfel de cazuri, nu este greu de anticipat care vor fi viitoarele decizii ale unor instante de judecata, daca cei astfel „anchetati” se vor adresa Justitiei pentru a-si gasi dreptatea. Pana atunci insa, sa vedem daca Gelu Diaconu considera in continuare ca notele de 3,06 si 3,40 le da dreptul celor doi sa-si continue activitatea pe importantele functii pe care le detin.

sursa si foto: http://www.nasul.tv

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .