.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-145386850760224200Conform Indicelui de Percepţie a Corupţiei (IPC) 2015 lansat miercuri de Transparency International, România se clasează pe locul 58 în topul statelor lumii, cu un scor de 46 de puncte, raportat la o medie a statelor Uniunii Europene de 65,36 de puncte: ”Coruptia e încă în floare, dar au existat insule de speranță”

În general, două treimi din cele 168 de ţări din Indicele pe 2015 au avut un scor sub 50, pe o scală de la 0 (percepute ca fiind foarte corupte) la 100 (percepute ca fiind foarte curate).

Cu toate acestea, în locuri precum Guatemala, Sri Lanka şi Ghana, cetăţeni activişti au muncit din greu, în grupuri şi pe cont propriu, pentru a-i alunga pe corupţi, trimiţând un mesaj puternic, care ar trebui să încurajeze şi pe alţii să ia măsuri decisive în 2016, notează Transparency International într-un comunicat.

‘Corupţia poate fi învinsă dacă lucrăm împreună. Pentru a elimina abuzul de putere, luarea de mită şi a arunca lumină asupra înţelegerilor secrete, cetăţenii trebuie să le spună împreună guvernelor lor că s-au săturat. Indicele de Percepţie a Corupţiei 2015 arată clar că corupţia rămâne o problemă în întreaga lume. Dar 2015 a fost şi un an în care oamenii au ieşit din nou în stradă pentru a protesta împotriva corupţiei. Oamenii de pe tot globul au trimis un semnal puternic către cei de la putere: este timpul de a aborda marea corupţie’, a declarat José Ugaz, preşedintele Transparency International, potrivit Agerpres.

În acest an, Transparency International face apel la toţi oamenii să acţioneze votând la unmaskthecorrupt.org. Pentru a şti ce cazuri crede publicul cel mai mult că merită atenţie urgentă pentru a trimite mesajul că va fi luată atitudine împotriva marii corupţii.

Brazilia a înregistrat cea mai mare scădere în indice, scăzând 5 puncte şi 7 poziţii până la o poziţie de 76. Scandalul Petrobras aflat în desfăşurare a scos oamenii în stradă în 2015 şi începutul procesului judiciar poate ajuta Brazilia să oprească corupţia.

sursa si foto:  http://www.stiripesurse.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .