.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

raport-pe-urmeaza-un-atac-chimic-al-isis-asupra-europei-1Parlamentul European a emis un raport in care avertizeaza statele membre ale Uniunii sa se pregateasca pentru posibilitatea unui atac chimic pe continent comis de gruparea militanta Statul Islamic.

Raportul PE dezvaluie ca peste 150 de cazuri de trafic de substante toxice sunt raportate in fiecare an, scrie Newsweek. Raportul intitulat “ISIL/Da’esh si armele teroriste neconventionale” o are ca autoare pe Beatrix Immenkamp si noteaza ca este un “risc special ca teroristii sa foloseasca gas sarin, ricin sau antrax” pe teritoriul european.

“Guvernele europene si institutiile UE trebuie sa fie in alerta si trebuie sa ia in considerare nevoia de a aborda public posibilitatea unui atac terorist ce foloseste materiale chimice, biologice, radiologice sau chiar nucleare”, scrie experta.

Raportul arata ca substantele CBRN (chimice, biologice, radioactive sau nucleare) au mai fost transportate nedetectate peste granitele blocului european. Raportul nu detaliaza cazuri recente, insa aminteste ca poloniul folosit la asasinarea spionului KGB Alexandr Litvinenko a fost introdus ilegal in UE.

Raportul arata ca Statul Islamic are acces la “buncarele din fostul program irakian de arme chimice”, unde s-ar fi aflat inclusiv gaz mustar, si are acces la programe similare din Libia.

Statul Islamic a folosit deja arme chimice in cateva ocazii in Siria, unde organizatia Medici Fara Frontiere a raportat ca doctorii sai au tratat in august, in nordul tarii, pacienti care prezentau simptome de expunere la agenti chimici.

Oficiali din serviciile irakiene de informatii au declarat pentru Associated Press in noiembrie ca Statul Islamic a intocmit o unitate de cerecetare a armelor chimice, cu scopul crearii unor arme toxice mai periculoase si mai avansate.

 

sursa si foto:  http://www.ziuanews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .