.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

testosteroneChart The War On Men: 10 Ways Masculinity is Under Attack:

Și de ce elitele – şi nu femeile – sunt de vină

Bărbaţii se confruntă cu un asalt frontal complet fără precedent contra drepturilor, sănătăţii și culturii lor. Războiul contra masculinităţii nu a fost niciodată atât de brutal -, dar nu este un război purtat de către femei. Atacul vine direct de la vârf, căci sistemul încearcă cu disperare să castreze şi să slăbească puterea bărbaţilor, în scopul de a forța femeile să fie mai dependente de stat, permițând astfel ca mai multă putere să fie centralizată sprijinind creşterea unei mari guvernări.
Iata zece moduri în care statul a declarat război bărbaţilor şi masculinităţii:

1) Scăderea fertilităţii

Numarul spermatozoizilor în rândul bărbaților a scăzut semnificativ în ultima jumătate de secol și mai ales în ultimii 25 de ani. În unele țări europene, numărul de spermatozoizi a scăzut cu mai mult de o treime din 1989 pâna astăzi. O parte din scădere poate fi explicată prin expunerea la pesticide, substanțe chimice care afectează sistemul endocrin, cum ar fi bifenol A, și multe alte orori artificiale care invadează din ce în ce mai mult apa și alimentele. Mulți au făcut legătura între scăderea numărului de spermatozoizi și apelurile făcute de nenumăraţii elitişti de a reduce drastic populația lumii cu nu mai puţin de 95%. Cercetările arată că subpopularea, şi nu suprapopularea, va fi majora criza demografică a secolului 21, ca urmare a faptului că omul nu reuşeşte o rată de înlocuire de 2,1 copii.

2) Războiul chimic “feminizarea” băieţilor

Expunerea la ftalați, care se gasesc in multe materiale plastice, realizează “feminizarea” băieților prin blocarea nivelului normal de testosteron care cauzează anomalii genitale, conform oamenilor de ştiinţă. “Băieţii expuşi la niveluri ridicate ale acestora încă din uter au fost mai putin înclinaţi decat alţi băieți să se joace cu mașini, trenuri și arme sau să se angajeze în” dure ” jocuri, cum ar fi „playfighting”, potrivit unui raport al BBC News. În conformitate cu Elizabeth Salter-Green, director al grupului de campanie CHEM Trust, ftalaţii sunt o adevărată “gender-bender” (reducere a sexualităţii), deoarece aceştia conduc la o reducere a “comportamentului de sex masculin”.

3) Degradarea tiparelor masculine pozitive

În timp ce acum 50 de ani publicitatea, Hollywood-ul și televiziunea erau fost pline cu exemple de modele pozitive masculine la care tinerii ar putea privi în sus, industria de divertisment de azi înfățișează în mod obișnuit bărbați in cel mai bun caz precum în Clueless si Bambling Oaf (gândiţi-vă la Homer Simpson, Toată lumea îl iubeşte pe Raymond, Căsătorit cu copii) sau în cel mai rău caz ca animale de pradă sexuală agresive. Deoarece publicitatea vizează în primul rând pe femei, bărbații din reclame sunt, de asemenea, acum descrişi în mod obişnuit ca fiind fie nişte emasculaţi învinşi, fie nişte cretini îndobitociţi. Tinerii care consuma acest gen, cresc gândindu-se că este acceptabil și chiar sunt încurajați să aspire la aceste trăsături de caracter. În acest sens, ei sunt jefuiți de masculinitatea lor naturală și, se pare, le este extrem de dificil în a atrage femei bine-făcute, care sunt dezgustate pe bună dreptate de un astfel de comportament. Industria de divertisment este în mare parte controlată de bărbaţi, subliniind din nou faptul că acest atac este o agresiune de sus în jos, care are prea puțin sau nimic de-a face cu războiul sexelor.

4) Răul metrosexual

Cel de-al doilea val de feminism a fost o creație a sistemului în sine și scopul său are puțin de-a face cu preocuparea reală cu privire la drepturile femeilor. Feminismul radical confundă în mod deliberat rolurile de gen și-i face pe tineri reticenți cu privire la exercitarea masculinităţii lor de teama ca aceasta să nu fie văzută ca aroganţă sau agresivitate faţă de femei. Acest lucru a contribuit la dezvoltarea unei întregi generaţii de bărbaţi “metrosexuali”, care sunt promiscui, nu doresc să se angajeze într-o relație și nu-s capabili de a îndeplini nevoile de bază ale femeilor de a avea o companie sănătoasă, destabilizănd societatea, ceea ce face mai dificil pentru femei să-şi găsească parteneri adecvați pe termen lung cu care să aibă copii.

5) Marxismul cultural

Al doilea val de feminism controlat de sistem de asemenea avansează doctrina marxismului cultural care pretinde că opresiunea se desprinde din societatea şi cultura patriarhală şi nu provine de la stat. Guvernele iubesc marxismul cultural, pentru că le absolvă de vină. Adevărata sursă a tuturor opresiunilor a fost intotdeauna statul dar, învinovăţind barbaţii, sau cultura occidentală în general (care este formată în primul rând de către bărbați), statul ascunde propria responsabilitate.

6) Mitul „bărbaţii sunt plătiţi mai mult”

Sistemul promulgă mitul cum că barbatii sunt mai bine plătiţi decât femeile din cauza discriminării, hrănind doctrinele feministe despre sistemele patriarhale de oprimare a femeilor la locul de muncă. În realitate, “diferența de salarizare”, de aproximativ 19 la sută dintre cele două sexe, în Statele Unite, se explică printr-o serie de motive care nu au nimic de-a face cu discriminarea, inclusiv faptul că bărbații muncesc mai multe ore și caută locuri de muncă mai puțin dorite dar mai bine plătite. Ca un rezultat, bărbaţii constituie 93% din decesele de la locul de muncă în ciuda faptului că ei reprezintă doar 54% din forța de muncă. 94% din sinuciderile de la locul de muncă din fiecare an, sunt, de asemenea, bărbați. Sistemul ascunde aceste cifre șocante, deoarece acestea contrazic complet mitul că piața locurilor de muncă discriminează femeile.

7) Capcana „privilegiului”

Etatiștii, colectivistii și portavocile lor din mass-media precum și sistemul susțin că bărbații occidentali (în special bărbații albi) nu pot exprima o opinie valabilă pentru orice subiect legat sau în referire la vreo “minoritate” (cum ar fi feminismul sau imigrarea) pentru că „sunt privilegiaţi “. Punctul de vedere exprimat de pe poziţia „privilegiului”, este un tur de forță prin care liberalii și feministele încearcă să blocheze libertatea de exprimare. În esență, acestea susţin ideea absurdă că punctul de vedere al unui bărbat nu are nicio valoare din cauza culorii pielii sale, sexului sau țării sale de origine. Aceasta este o poziție clar rasistă, dar este folosit in mod curent de către de stângişti pentru a-şi dobori adversarii ideologici şi pentru a reduce la tăcere vocile bărbaţilor.

8) Sistemul juridic discriminează bărbaţii

În ambele proceduri, de divorț și de acordare a custodiei copiilor, este majoritar recunoscut faptul că instanțele favorizează puternic femeile și discriminează bărbaţii. Bărbaţii sunt de obicei împovăraţi cu oneroase pensii alimentare, chiar dacă femeile sunt capabile de muncă și de a câștiga un salariu bun. Bărbaţii primesc custodia copiilor lor doar în procent de 10% din cazurile de divorț în Statele Unite.Ironicul lucru despre acest sistem este că a fost în primă fază instituit de către alți bărbati, întărind din nou faptul că războiul împotriva oamenilor este purtat nu de către femei, ci de către însuşi sistemul masculilor dominanţi.

9) „Masculinitatea” este un cuvânt murdar

Disidenta feministă Camille Paglia a scris recent un articol în Wall Street Journal, în care a avertizat, “Ceea ce vedeţi este cum o civilizație se sinucide.” Paglia a făcut referire la modul în care emanciparea virtuților masculine ameninţă să creeze masive destabilizări în societate din cauza cărora din ce în ce mai puţini bărbaţi sunt capabili să îndeplinească rolurile tradiţionale „masculine” pe piaţa forţei de muncă. . Paglia arată către școli, către efortul de a nega diferențele biologice dintre bărbați și femei, precum și caracterizarea stângistă a opiniilor controversate ca fiind “discurs de ură”, în calitate de exemple de modul în care masculinitatea este erodată în mod deliberat. “Masculinitatea a devenit ceva care se imită din filme. Nu a mai rămas nimic. Nu e loc pentru nimic bărbătesc azi “, avertizează Paglia, adăugând că tinerii nu au “modele de maturitate bărbătească”.

10) Abuz în familie împotriva bărbaților

În timp ce femeile au multe modalităţi de protecţie în cazul în care devin victime ale violenţei in familie, bărbaţii nu au practic nici unul, în ciuda faptului că abuzul în familie împotriva bărbaților este o problemă foarte mare și crește. In Marea Britanie, de exemplu, 44% din victimele violenţei în familie sunt de sex masculin, în timp ce din ce mai mulţi bărbați căsătoriți au de suferit abuzuri din partea soției lor decât femeile căsătorite. În timp ce abuzul din familie împotriva femeilor este în mod constant evidențiat de către mass-media, abuzul în familie împotriva bărbaților nu este o problemă.

CONCLUZIE

O societate totalitară poate supraviețui numai în cazul în care populația de sex masculin a fost castrată, emasculată și i s-a luat dreptul la a-şi exprima opţiunea. Eliminând acest bastion natural impotriva tiraniei, elita poate centraliza puterea și continua tirania colectivistă fără opoziție. Acesta este motivul pentru bărbații și masculinitatea sunt atacaţi la fiecare nivel – și de ce atât bărbații cât și femeile trebuie să-și unească forțele pentru a lupta împreună împotriva acestui inamic comun.

Sursa: Mihai Rapcea

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .