.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Industria de testare antidrog
Unul dintre grupurile din industrie, Drugs of Abuse Testing Coalition, a cheltuit 90.000 de dolari numai în 2011-2012 într-o campanie de lobby pentru „Coduri de rambursare a ajutoarelor medicale şi taxe pentru teste antidrog calitative“. Un alt grup, Drug & Alcohol Testing Industry Association, a angajat firma de lobby Washington Policy Association încă din 1999, dar potrivit anunţurilor sale, a cheltuit mai puţin de 10.000 de dolari pe an pe lobby de atunci.

 Aceste grupuri au presat autorităţile americane să treacă legi de testare antidrog şi au fost în spatele documentului Drug Testing Integrity Act din 2008, care a stabilit legalitatea cumpărării, vânzării, producţiei sau promovării produselor „de curăţare“ care promit consumatorilor să îi ajute în „înşelarea testelor antidrog“.

Industria de alcool

Cei care militează pentru legalizarea consumului de marijuana apelează de multe ori la comparaţia cu alcoolul şi la faptul că marijuana este mai sigură decât consumul de băuturi alcoolice. Producătorii de alcool nu au ieşit în evidenţă în campania de opunere la legalizarea consumului de droguri uşoare. Asta până în septembrie 2010, când Distribuitorii de Bere şi Băuturi Alcoolice din California  au donat 10.000 de dolari unei campanii derulate de poliţie care se opunea iniţiativei de legalizare a marijuanei în California.

Industria închisorilor private

Corrections Corp. of America (CCA), cea mai mare închisoare privată din SUA, a donat aproape 4,5 mil. dolari unei campanii politice şi a cheltuit alte 18 mil. dolari pe lobby în ultimii 20 de ani. Compania, şi altele precum aceasta, sunt implicate până peste cap în cheltuielile cu războiul împotriva drogurilor. Facilităţile acesteia găzduiesc consumatori de droguri uşoare şi dispun de programe de reabilitare. CCA îşi antrenează proprii câini care depistează droguri. În 2010, compania a avut venituri de 1,67 mld. dolari.

O altă compania asemănătoare, GEO Group din Florida, care a donat aproape 4 mil. dolari în campanii electorale şi a cheltuit 2,28 mil. dolari pe lobby din 1999, a înregistrat venituri de 1,27 mld. dolari în 2010.

Industria de dezintoxicare

Din 1989, grupuri de afaceri şi companii individuale care oferă servicii de reabilitare au donat în total 869.405 dolari campaniilor politice şi au cheltuit aproape 5 mil. dolari pe lobby în vederea asigurării de fonduri guvernamentale directe şi indirecte pentru serviciile de dezintoxicare.

Cel mai mare jucător de pe această piaţă este Phoenix House, care a fost înfiinţată în 1967 de şase dependenţi de heroină din Manhattan. Astăzi, Phoenix House derulează 150 de programe de reabilitare în 10 state, precum şi Phoenix Academy, o şcoală pentru tinerii consumatori de droguri. Mare parte din bugetul său de 100 mil. dolari provine din contracte guvernamentale: 250.000 dolari pentru Phoenix House din Springfield; 480.000 dolari pentru Phoenix House din Brentwood; 650.000 dolari pentru Phoenix House din Dallas; 750.000 de dolari pentru Phoenix House din Brooklyn. Şi lista continuă. Între 2002 şi 2011, Phoenix House a cheltuit 1,28 mil. dolari pe activităţi de lobby.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .