.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

RCS&RDS cere public Antena Group acordul de retransmisie pentru posturile Antena 1 si Antena 3, pentru a le oferi abonatilor fara plata suplimentara. Intr-un comunicat de presa transmis sambata, compania RCS&RDS precizeaza ca Antena Group i-a cerut peste 7 milioane de euro pe an pentru retransmisia canalelor ‘Antena’, somand-o sa inceteze difuzarea prin satelit a posturilor sale in cazul neachitarii acestei taxe.

UPDATE In replica, Intact acuza RCS, intr-un comunicat transmis sambata seara, ca apeleaza la “tehnici de manipulare folosite de actuala putere” si ca “incaseaza sume mari de la telespectatorii televiziunilor Intact si ii foloseste pentru a finanta propriile posturi lansate din interese politice”. Vezi comunicatul Intact Media Group mai jos

“Antena Group a somat RCS&RDS sa inceteze difuzarea prin satelit a canalelor ‘Antena’, daca nu achita o taxa anuala de peste 7 milioane de euro. Data limita pentru cererea Antena Group era 20 aprilie 2012, ora 00.00. Daca dupa data si ora mentionate, RCS&RDS ar fi continuat sa retransmita canalele ‘Antena’, Antena Group ar fi urmat sa apeleze la ‘toate masurile legale, inclusiv plangeri de natura penala'”, potrivit somatiei, se arata in comunicatul RCS&RDS.

In acest sens, RCS&RDS a facut publica notificarea primita din partea Antena Group privind incetarea acordului de retransmisie prin satelit “in cazul in care negocierile nu sunt finalizate cu succes pana la data de 20 aprilie 2012”.

Compania de telecomunicatii mentioneaza ca “este pentru prima data in ultimii 8 ani cand Antena Group cere bani pentru retransmisia prin satelit a canalelor ‘Antena'” si ca “pretentia financiara ar fi obligat RCS&RDS sa majoreze tarifele serviciilor Digi prin satelit”.

“Compania noastra are in prezent cele mai mici tarife de pe piata, direct corelate cu puterea de cumparare a abonatilor. Acesta este motivul pentru care RCS&RDS nu poate accepta cererea Antena Group prin care abonatii sai ar trebui sa plateasca o factura substantial marita, fara a beneficia de nimic suplimentar”, explica RCS&RDS.

In replica, Intact Media Group a transmis sambata seara un comunicat de presa in care afirma ca “nu cedeaza santajului practicat de RCS&RDS”. Comunicatul Intact:

“Intact Media Group nu cedeaza santajului practicat de RCS

Intact Media Group considera RCS – RDS integral raspunzator pentru privarea telespectatorilor si abonatilor sai de programele Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia si GSP TV. RCS nu a respectat nici cele mai elementare norme de conduita comerciala, ignorand cu rea credinta solicitarile Intact Media Group de a ajunge la un acord si luand decizia intempestiva de a scoate din grila de programe de pe satelit posturile Intact cu o zi inainte de termenul stabilit pentru negocierea conditiilor comerciale privind retransmisia.

RCS RDS a ales cu rea vointa sa intrerupa discutiile, facand abuz de forta, incalcand grav interesele abonatilor si contractele incheiate cu acestia. Compania de cablu si DTH a incasat sume fabuloase, de ordinul sutelor de milioane de euro, din abonamentele incheiate cu telespectatorii, sume de bani care au fost investite in posturi proprii de televiziune inchise dupa sase luni de la lansare, sfidand astfel interesele clientilor. RCS-RDS plateste in mod constant sume de zeci de milioane de euro anual pentru retransmisia a zeci de posturi cu audiente nesemnificative. Compania de cablu incearca sa obtina difuzarea gratuita a posturilor celui mai important grup de presa romanesc, care inregistreaza audiente importante. RCS-RD incaseaza astfel sume mari de la telespectatorii televiziunilor Intact si ii foloseste pentru a isi finanta propriile posturi lansate din interese politice.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .