.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Au aparut primele reactii in presa internationala, dupa ce Curtea Constitutionala a hotarat luni, dupa opt ore de dezbateri, ca procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu a fost respectata si ca se justifica numirea lui Crin Antonescu in functia de presedinte interimar al Romaniei. Totodata, sursele citate amintesc de afirmatiile cancelarului german Angela Merkel referitoare la situatia politica din Romania, cand oficialul german a calificat drept “inacceptabila” procedura de destituire a presedintelui Traian Basescu, apreciind ca au fost violate principiile statului de drept.

”Curtea Constitutionala a validat suspendarea presedintelui”, scrie Agentia France Presse. Curtea Constitutionala din Romania a validat luni votul Parlamentului cu privire la suspendarea sefului statului, Traian Basescu, in timp ce liderul coalitiei de centru-stanga, Crin Antonescu, a fost desemnat presedinte interimar, deschizand astfel calea spre referendum, care va avea loc pe 29 iulie. ”Curtea constata ca procedura de suspendare din functie a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, a fost respectata (…) si functia de presedinte inerimar va fi asigurata de Crin Antonescu”, a indicat Curtea in declaratia sa, publicata dupa opt ore de dezbateri. Curtea Constitutionala insasi a lansat un semnal de alarma,plangandu-se de atacuri fara precedent asupra guvernului, arata AFP.

”Curtea Constitutionala din Romania aproba suspendarea presedintelui Basescu”, noteaza BBC News. Curtea Constitutionala din Romania a confirmat prin vot suspendarea presedintelui Traian Basescu, fapt ce conduce catre organizarea unui referendum. Cu toate acestea, Curtea mai trebuie sa decida daca Guvernul Romaniei a actionat legal atunci cand a schimbat legea referendumului, schimbare prin care presedintele poate fi mai usor de suspendat. In timp ce presedintele roman insista ca nu a comis ”nicio incalcare grava a Constitutiei”, prim-ministrul roman Victor Ponta spera ca romanii sa voteze pentru suspendarea sefului de stat si anunta o noua epoca pentru cetetenii tarii.

”Curtea Constitutionala a Romaniei ar putea decide soarta presedintelui”, titreaza Reuters. Soarta presedintelui Romaniei atarna in balanta pana la decizia Curtii Constitutionale, care va decide daca liderii coalitiei aflate la guvernare pot schimba legea referendumului. In functie de rezultatul referendumului, Traian Basescu va fi sau nu suspendat. Disputa dintre premierul Victor Ponta si presedintele Basescu a starnit ingrijorarea internationala in ceea ce priveste respectarea legilor si a Constitutiei in a doua cea mai saraca tara din Uniunea Europeana, stat care a intrat din nou in recesiune.

”Curtea Constitutionala valideaza suspendarea presedintelui”, anunta cotidianul francez Le Monde. Traian Basescu, ales presedinte in 2004, a fost deja suspendat de Parlament in 2007, insa a supravietuit referendumului de destituire. Cota de incredere si de popularitate a presedintelui roman a scazut ulterior, in special din cauza aplicarii masurilor de austeritate din 2010, acord incheiat cu Uniunea Europana si FMI, sau a reformei controversate din sistemul de sanatate.

Sursa; Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .