.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Tanc-cu-LASERCei care ar putea să confirme existența lor, sunt doar cei care au lucrat la ele (asta dacă au și fost create), însa așa ceva nu se va întampla niciodată.

Și-atunci nu ne rămân decât teoriile, zvonurile, legendele… adică, nimic concret. Deși acestea par de domeniul SF, cel puțin atunci cand ne referim la România și potențialul ei știintific și militar, marile puteri ale lumii au sau dezvoltă asemenea sisteme: arma meteo, lasere extrem de performante, arme cu microunde, arme antisatelit, arma geofizică, etc.!

Totuși, sporadic mai apar și informații, neverificabile însa, despre preocupările României de dinainte de 1989, legate de anumite sisteme și tehnologii, potrivit rumaniamilitary.ro.

Un singur lucru, ce înainte de 1989 era considerat tabu, ni s-a confirmat până acum, și anume încercarea de a obține o bombă nucleară prin cercetări proprii.

Programul a fost închis (oficial) definitiv la presiunea SUA și a Rusiei, în anul 1993, dar cert este faptul că acesta era avansat, inclusiv realizarea unui vector purtător pentru acest tip de încărcătură. Însă, ceea ce considerăm a fi doar o legendă, s-a CONFIRMAT!

O altă legendă este momentul 1968 și așa-zisa “invazie sovietică” care ar fi avut și n-ar fi avut loc. Atunci (dacă într-adevăr sovieticii ne-au invadat), Armata Română a folosit un laser extrem de puternic, creație a lui Coandă și a profesorului Constantinescu.

Conform teoriilor, acest laser a reușit să împiedice invazia, topind tancurile sovietice. Se spune că era enorm de mare, fiind montat pe trailere speciale.

Greu de crezut însa, fiindcă tehnologia laser se afla la început, iar Coandă s-a întors în Romania după anul 1968, deci… teorii.

O altă armă despre care au apărut zvonuri, ce ar fi fost realizată de către cercetătorii români între anii 1963-1967, este INSTALAȚIA ELECTRONICĂ DE APĂRARE ANTIAERIANĂ ȘI ANTISATELIT!!!

Sună SF, nu-i așa? Cert este faptul că aceasta era mai ușor de realizat în acei ani, și după unele surse, ar fi fost folosită împotriva invadatorilor sovietici în August 1968.

Dacă ea a existat și a fost folosită, nimeni nu știe cu certitudine! Aceasta armă constă în anumite procedee și instalații (se spune că puteau fi folosite anumite sisteme ce intrau în compunerea sistemului de apărare AA existent), prin care se creau atât în straturile superioare ale ionosferei cât și în cele inferioare ale atmosferei, baraje de sarcini electrice.

Aceasta armă nu putea fi detectată și anihilată de niciun sistem de apărare existent la acea dată, și ar fi fost create mai multe prototipuri.

Conform unor surse independente, cu această armă au fost volatilizate câteva tancuri și un avion sovietic în 1968, dezvoltându-se printr-un procedeu neclar noua, o temperatură cuprinsă între 15000-20000 C; temperatură la care orice metal cunoscut pe atunci ar fi trecut din starea solidă direct în cea gazoasă!!!

În sfârșit, dacă această armă a existat (puțin probabil însa), nu vom ști cu certitudine niciodată. Poate cândva, așa cum s-a întamplat cu programul nuclear românesc, a cărei existență era contestată de mulți, vom afla realitatea. Deocamdata, ENIGME!

Greu de crezut că dacă ar fi existat, astăzi când România este membru NATO și UE, având parteneriat strategic cu SUA și nu numai, ele ar mai fi putut ramâne… secrete.

Iată ce spune un veteran:

Eu am făcut armata la o unitate de artilerie iar în iarna anului 1987 Ungaria a vrut să invadeze România dar atacul a fost respins cu o armă ciudată care topea orice vehicul militar și nu e ficțiune pt. că am fost acolo. Comuniștii au ținut secret acest eveniment iar populația României nici nu a știut de așa ceva, nici până astăzi și nici nu va ști, doar cei care au fost de față!

Iată ce spune Alex Popa:

Dacă va interesează, cercetați existenta proiectului Romteleghid din anii 70.:). Bineînțeles, dacă veți putea găsi vreo mențiune despre el undeva. Este unul din proiectele secrete românești. Ceea ce astăzi americanii numesc Predator sau Global Hawk. :)

sursa si foto:  http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .