.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

realitatea-virtuala-620x264Noţiunea de realitate virtuală derivă în mod natural din cea a conceptului de realitate şi a definiţiei cuvântului virtual. Astfel într-un sens mai larg, realitatea virtuală înseamnă pseudo-realitate sau aproape de ceea ce este real.

Oamenii explorează şi interacţionează cu lumea prin simţuri. Şi cu toţii am aflat la şcoală că avem 5 simţuri: gust, miros, văz, auz şi simt tactil. Şi M. Night Shyamalan ne-a învăţat că cei foarte speciali au şi un al şaselea, dar divagăm. Dar regizorul controversat nu era foarte departe de adevăr deoarece oamenii au mult mai multe simţuri decât aceste 5 primare. Cum ar fi spre exemplu simţul echilibrului.

Toţi aceşti receptori împreună cu procesorul impresionant care este creierul nostru, se asigura că putem capta informaţii din mediul înconjurător. Astfel, tot ce ştim despre realitate se bazează pe ce am simţit la un moment dat. În alte cuvinte întreagă noastră experienţă a realităţii este o simplă combinaţie de informaţii senzoriale procesate de creierul nostru. Asta înseamnă, că dacă le putem prezenţa simţurilor noastre, informaţii artificial fabricate şi percepţia noastră despre realitate s-ar schimbă. Asta face în esenţă realitatea virtuală.

Ne prezintă simţurilor noastre un univers fictiv generat de un calculator pe care îl putem explora şi pe care noi îl percepem ca realitate.

Ce separă aşadar, sistemele performante de realitate virtuală de cele mai puţin performante este capacitatea acestora de a ne „minţi” simţurile într-un mod convingător. Şi aici vorbim despre detalii care variază de la rezoluţia displayului până la sound design sau mişcări replicate în timp real.

Dintr-un punct de vedere tehnic, realitatea virtuală descrie un mediu tridimensional generat de un computer cu care un utilizator poate interacţiona. Persoana devine parte a lumii virtuale şi poate manipula obiecte sau întreprinde acţiuni. Sistemele de realitate virtuală iau multe forme de la headset-uri sau ochelari, benzi de alergare omni direcţionale până la camere întregi sau capsule speciale.

Realitatea virtuală este diferită de realitatea augmentată deşi confuzia dintre cele două este destul de comună. Aşadar, în timp ce realitatea virtuală presupune crearea unei lumi noi cu care utilizatorii pot interacţiona, realitatea augmentată presupune integrarea unor imagini generate digital în lumea reală. În timp ce utilizatorii realităţii augmentate pot interacţiona cu obiectele artificial create, ei pot distinge foarte uşor între ce este real şi ce este virtual. VR-ul îl izolează pe utilizator într-un spaţiu digital, în timp ce AR-ul îi permite utilizatorului să experimenteze obiecte virtuale, în timp ce rămâne în continuare angrenat în realitate. Astfel headset-urile precum Oculus Rift şi HTC Vive sunt kit-uri de realitate virtuală proiecte precum Google Glass sau aplicaţiile de mobil care se folosesc de QR code-uri sunt device-uri bazate pe realitate augmentată.

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .