.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

bani_achizitii_32624500Noi dezvăluiri în cazul exploatării miniere de la Roşia Montană. Potrivit raportului anual al companiei Gabriel Resources, document care a fost transmis la redacţia Realitatea TV, canadienii recunosc că au bani, însă doar pentru începerea exploatării. Mai mult, investitorii spun că nu se pot asigura împotriva tuturor riscurilor care pot apărea şi, cel mai important, nu pot garanta că aurul pe care-l vor extrage va putea fi şi comercializat. Totul vine în contextul în care Guvernul României mizează deja pe nişte profituri sigure şi pe sute de tone de aur exploatate.

În raportul anual al companiei, cei de la Gabriel Resources recunosc indirect că, din cauza problemelor politice şi a instabilităţii legislative din România, pot fi percepuţi ca săvârşind fapte de corupţie. Noi am traduce aceste fapte drept lobby-ul făcut de canadieni în presa românească şi printre politicieni.

“Operaţiunile principale ale Gabriel Resources se desfăşoară în România, stat care potrivit Transparency International este perceput ca având un nivel destul de ridicat de corupţie comparativ cu restul Europei. Gabriel Resources nu poate să prevadă natura, domeniul de aplicare sau efectele pe care le-ar putea avea viitoarele reglementări legale, şi de asemenea nu poate să prevadă modul în care legile actuale din România sunt puse în aplicare şi interpretate.” Sursă: Raport Anual Gabriel Resources

Canadienii recunosc de asemenea că nu vor putea acoperi toate riscurile de la Roşia MOntană.

“Societatea poate alege să nu să se asigure împotriva anumitor riscuri din cauza unor condiţii, a unor excepţii, a unor costuri sau din alte considerente. Iar în cazul în care va apărea o astfel de răspundere, pentru care asigurarea fie nu este suficientă, fie nu există, aceasta ar putea avea un impact negativ major asupra capacităţii companiei de a începe sau de a continua operaţiunile desfăşurate, urmând ca rezultatele acestora, coroborate cu situaţia financiară a companiei ar putea genera o scădere a valorii acţiunilor acesteia.”
Sursă: Raport Anual Gabriel Resources

În raportul anual al companiei, cei de la Gabriel Resources spun clar că nu au banii necesari pentru toate etapele exploatării miniere de la Roşia Montană.

“În timp ce Gabriel Resources dispune de resurse financiare suficiente pentru finanţarea activităţilor care au fost autorizate la Roşia Montană Gold Corporation, compania nu dispune de resursele financiare necesare pentru a încheia lucrările autorizate deja, nici pentru a cumpăra drepturile de proprietate asupra întregului teritoriu ce urmează a fi exploatat şi nici fonduri pentru a construi mina de la Roşia Montană.”
Sursă: Raport Anual Gabriel Resources

Şi nu în ultimul rând, canadienii nu sunt siguri nici de cantitatea de aur pe care o vor exploata.

“Estimările cu privire la rezervele şi la resursele minerale cuprinse în acest Raport Anual sunt doar estimări, şi nu există certitudinea că va putea fi exploatată o cantitate anume de aur sau de alte minerale şi de asemenea, nu există certitudinea că rezervele şi resursele de minereuri identificate vor putea fi şi viabile pentru comercializare.”
Sursă: Raport Anual Gabriel Resources

Cu alte cuvinte, şi pentru canadienii de la Gabriel Resources investiţia de la Roşia Montană este una plină de riscuri şi mai ales necunoscute. Singurele care au venit cu cifre bătute în cuie sunt autorităţile române, care nu ţin cont nici măcar de preţul aurului care se poate deprecia oricând.

sursa si foto: Realitatea.net

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .