.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Syrian rebels near AleppoÎntr-un interviu cu Dale Gavlak , un corespondent din Orientul Mijlociu pentru Associated Press și Mint Press News ,  a sugerat tacit ca  rebelii sirieni  au fost responsabili de atacul chimic de săptămâna trecută .

Unele informații nu au putut fi imediat verificate independent .

” Din numeroase interviuri cu medici , rezidenti Ghouta , combatanți rebeli și familiilor lor …. mulți cred că unii rebelii au primit arme chimice prin intermediul șefului  de informații saudit , printul Bandar bin Sultan , și au fost responsabili de  efectuarea atacului  cu gaz ( mortal ) , ” scrie el în articol .

Rebelii au afiramt  ca ar fi fost  un accident cauzat de  proasta manevrare a armelor chimice puse la dispoziția rebelilor .

Abu Abdel – Moneim , tatăl unui rebel ce luptă pentru Assad si  care locuiește în Ghouta: ” Fiul meu a venit la mine acum două săptămâni cu armele si a spus ca a fost solicitat sa efectueze atacuri ” a declarat el.

Din rapoartele lui Gavlak , Abdel – Moneim a declarat ca fiul său și alti 12 rebeli au murit într-un tunel de depozitare al arme . Tatăl a declarat ca armele au fost furnizate de forțele rebele de către un militant saudit , cunoscut sub numele de Abu Ayesha , descriindu-le ca având un ” tub-ca structura “, în timp ce altele au fost ca o ” butelia imensa de gaz . ”

” Ei nu ne-au spus ce sunt aceste arme si cum să le folosească “, s-a plâns un luptător femeie pe nume ” K ” . ” Noi nu am știut că erau arme chimice . Ne -am imaginat niciodată că erau arme chimice ” .

” Cand Printul saudit Bandar a oferit astfel de arme pentru oameni , el ar fi trebuie să le dea celor care știu cum să se ocupe și să le utilizeze “, a avertizat ea . Ea , ca și alte sirieni , nu voiau să-si folosesc numele  deoarece le este teama de represalii .

Gavlak , de asemenea, se referă la un articol din Marea Britanie, din  Daily Telegraph despre discutiile secrete ruso- arabe declarând că Prințul Bandar l-a amenințat pe președintele rus Vladimir Putin cu atacuri teroriste la Jocurile Olimpice de anul viitor din  iarnă de la Soci , dacă Rusia nu este de acord sa-si schimbe poziția față de Siria .

” Prințul Bandar s-a angajat sa protejeze baza navala a Rusiei în Siria dacă regimul Assad este răsturnat , dar el a lăsat să se  înțeleagă , de asemenea, despre atacurile teroriste cecene la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci din Rusia , dacă nu există nici un acord “, a declarat in articol .

” Pot să vă dau o garanție pentru a proteja Jocurile Olimpice de iarnă de anul viitor . Grupurile de ceceni care amenință securitatea Jocurilor Olimpice sunt controlate de noi , ” ar fi spus  Printul saudit lui  Vladimir Putin .

Mint Press News  a declarat că o parte din informații nu au putut fi verificate și s-a angajat să continue furnizarea si sa aduca  actualizări pe această temă.

Vocea Rusiei ar putea fi mai credibil decât guvernul SUA – utilizatorii de Internet

Publicarea recenta in  Vocea Rusiei cum ca  ” rebelii sirieni au recunoscut si își asumă responsabilitatea pentru atacul cu arme chimice ce au fost furnizate de către saudiți ” a primit un protest puternic în rândul utilizatorilor de internet unii dintre ei susținând că rapoartele companiei sunt mai credibile decât acuzațiile împotriva guvernului sirian făcut de către autoritățile americane .

” Este mult mai credibila aceasta sursa decat cele din SUA, aceasta  spune că avem o dovadă reală ca Assad a utilizat armele chimice .

Assad nu a obținut arme din Arabia Saudită , ei nu au legături,   SUA  va putea folosi nici un motiv sau pretext pentru a declansa un război .

Între timp , nu toată lumea împărtășește  acest punct de vedere .

KoreyYrvaI  scrie că : “Vocea Rusiei vrea ca noi să credem că rebelii au toata responsabilitatea pentru atacul chimic , și nu ca a fost un accident … pentru că Rusia a fost imparțiala în toate acestea, dar nu si  America, sau cineva de acolo care are nevoie de un alt război , dar acest lucru este greu de crezut ” .

Dar un singur lucru îi unește pe utilizatori: ei cred că guvernul SUA vrea și are nevoie de un alt război în Orientul Mijlociu..

” America este interesata sa abe motive sa porneasca războiul . Ei au legături ferme cu sauditii , și nu ar avea nici o problemă să destabilizeze Siria dacă aceasta ar  însemna pentru  SUA ca ar putea viza în cele din urmă Iranul  si rezerva de petrol ” , scrie NineteenEightyTwo.

sursa si foto: Voice of Russia, Mint Press News

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .