.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

IsraelBarbedWire-450x299-400x265Consiliul ONU pentru Drepturile Omului ( HRC ) efectuează revizuiri periodice universale in ceea ce priveste drepturile omului.

Acesta solicită acest lucru si anume: ” un proces unic, care implică o revizuire a drepturilor omului in toate cele 193 Statele membre ale ONU . ”

Este o ” oportunitate pentru fiecare stat să declare ce măsuri au luat pentru a îmbunătăți situația drepturilor omului în țările lor și să-și îndeplinească obligațiile în domeniul drepturilor omului . ”

Programul este ” conceput pentru a asigura un tratament egal pentru fiecare țară atunci când situațiile în domeniul drepturilor omului sunt evaluate . ”

În ianuarie , Israelul a devenit prima țară care nu a optat pentru asa cevaa. Acesta solicită legitim critica părtinire anti – israeliene .

Israelul a primit o a doua șansă, la 29 octombrie , la Geneva.

Complice aliații din UE au aranjat procesul . Acest lucru a determinat at un tratament special pentru Israel . Este singurul stat membru al ONU, care a primit așa ceva.

Inregistrarea internă a drepturilor omului a fost evaluata separat de asprimea cu care sunt evaluate celelalte state. Prezentarea sa a întors adevărul de capul său, ficțiunea a fost înlocuita de fapte incontestabile .

Israelul neagă cetățenilor arabi drepturile fundamentale . Evreii activiști se confruntă cu un tratament dur . Răutatea israelienilor se reflectă in politica oficială .

Palestinienii din zonele de ocupatie au tratamentul cel mai rău. Asprimea ocupației militarizate ii abrutizeaza fără milă . Netanyahu il depășește in rău pe Sharonian .

Palestina este o închisoare izolată. Asediata fasie Gaza este cel mai mare lagar în aer liber din lume. Întreaga populație este sufocat in existența ei.

Din 1948 , palestinienii au îndurat cu demnitate aproape orice formă de degradare și crimă împotriva umanității . Ei se confruntă cu abuzuri prea mari zi cu zi pentru a le ignora .

Răutatea israeliana este inexorabila . Prezentarea apartinand bătut si-a joc de realitate. Aceasta a ascuns un adevar dureros. În formă de text, pe 25 de pagini. Acesta include o mare minciună și denaturarea realitatii. Prezentarea nu are nicio legătură cu adevărul .

La 30 septembrie, Adalah Legal Center for Arab Minority Rights in Israel Adalah – Centrul Juridic pentru Drepturile minorităților arabe din Israel, a pregătit un “Raport pentru evaluarea periodică universală pentru Drepturile Omului a Organizației Națiunilor Unite din Israel 29 octombrie 2013 . ”

Israelul nu are nici o constituție . Legile de bază sunt substituite. Nici o lege israeliana nu “garantează dreptul la egalitate și / sau interzice discriminarii rasiale directe sau indirecte”, a spus Adalah .

Al 18 -lea Knesset Israelian ( 2009-2012 ) a fost cel mai rău. Legile rasiste au depasit rutina. În martie 2013, a fost convocal al 19 – lea .

În prima sa dezbatere din luna martie si sesiunea iulie au fost introduse 35 de noi legi discriminatorii. Procedând astfel, sw depășește cea mai grea parte anterioara. Drepturile omului sunt încălcate sistematic. Legile internaționale de bază sunt disprețuite.

Israelul ii discriminează pe cetățenii săi arabi. El face acest lucru în aproape toate modurile inimaginabile. Egalitatea este interzisa. Arabii sunt tratati cu amenințări.

Acest lucru este politica oficiala israeliană de lungă durată. Fiind arab înseamnă ca nu beneficiazi de drepturile fundamentale .

Potrivit Asociației pentru drepturile civile din Israel ( ACRI ) Association for Civil Rights in Israel:

” Cetateni arabi se confruntă cu discriminarea înrădăcinată în toate domeniile vieții . În ultimii ani , atitudinea predominantă de ostilitate și neîncredere față de cetățenii arabi a devenit mai pronunțată sustinuta de o mare parte a populatiei israeliene cu viziunea asupra minoritatii arabe ca o coloana a cincea și o amenințare demografica. ”

” Există evidente diferențe socio-economice între grupurile de populație evreiești și arabe , în special cu privire la terenuri , planificare urbană , locuințe , infrastructură , dezvoltare economică , și educație . ”

” Peste jumatate dintre familiile sărace din Israel sunt familii arabe , și municipalitățile arabe constituie cele mai sărace comune din Israel . ”

ACRI luptă din punct de vedere legal și cu alte modalități pentru a depăși aceste inechități, desi nu sunt organizații pentru drepturile omului in Israel.

Disprețul Israelului pentru principiilor statului de drept și utilizarea nemiloasă a forței face lucrurile mai grele .

Sionismul este inamicul pentru evrei și non – evrei deopotrivă . Se pune în pericol pacea lumii . Acesta amenință omenirea . Este coroziv , distructiv , rasist, extremist , nedemocratic și plin de ură .

Aceasta susține supremația evreiască și unicitatea lui Dumnezeu ca ” poporul ales “.

Acesta încalcă drepturile fundamentale ale omului și civile . Acesta deplânge pace . Se alege confruntare impotriva diplomației. Se îmbrățișează violență .

Se urmărește dominația prin militarism, intimidare și agresiune.

În cartea sa ” Depășirea sionismului : Crearea unui singur stat democrat în Israel / Palestina , ” Joel Kovel a dovedit ca Israelul este duplicitar, este “ca o mașină care fabrica pe banda abuzuri ale drepturilor omului”.

Dacă sunteți de acord cu “ideea unui stat evreiesc” sa nu se amestece noțiunile sale de “particularismul ( și ) excepționalismul ( care sunt ) clamate efectiv de iudaism ( și da ) rasismului obiectiv, cu caracter durabil, instituționalizat și încăpățânat” a explicat el.

“The wold” (lumea) ar fi un loc mult mai bun fara sionism ( s ) fara ” efecte corozive”. Teroarea de stat a israelienilor este numita de auto – apărare. Luptători pentru libertate palestinieni sunt numiti teroriști .

Israelul este un stat “rosu clasic”. Iti ia totul si nu iti dau nimic. Principiilor fundamentale de drept internațional nu contează . Israel le încalcă inexplicabil . Asprimea ocupației persistă .

Evreii au numai drepturi . Palestinienii suferă groaznic . Israelificarea are drept scop :

– controlul total al Palestinei ;
– încurajarea palestinienii să plece ;
– limitarea celor rămasi in cantoane izolate ;
– le-au furat toate terenurile evaluate ;
– deposedarea locuitorilor săi arabi ;
– indepartarea de la exploatarea de apă și alte resurse ;
– cooptarea unui lider palestinian colaboraționist ;
– folosirea lui pentru a pune în aplicare dictatura israeliena ;
– terorizarea palestinieninilor de rând la supunere,
– refuzarea tuturor drepturilor fundamentale și al altor privilegii .

Legea Profesorul Michael Mandel a spus :

” West Bank Israel și așezările din Fâșia Gaza sunt crime de război în Canada . ”

” În carta Crimelor canadiene împotriva umanității și crime de război Act 2000 , C . 24 , așezările israeliene în teritoriile luate în iunie războiului din 1967 constituie crime de război se pedepsesc în Canada . ”

Mandel citat secțiunea 8 , alineatul 2 din Statutul de la Roma al Curții Penale Internaționale ( CPI ) .

Punctul VIII interzice : ” Transferul , direct sau indirect , de către puterea ocupantă a unei părți a populației sale civile pe teritoriul ocupat sau deportarea sau transferul tuturor sau a unor părți ale populației din teritoriul ocupat în interiorul sau în afara acestui teritoriu . ”

Mandel a adăugat :

Desi ” Israel neagă , nu se pune problema ( e ) o putere de ocupație în sensul Convenției de la Geneva , Statutul de la Roma , și crimele canadian împotriva umanității și crime de război Act . ”

Profesor de drept Francis Boyle a spus de la 1987 prima Intifada a izbucnit , ” lumea a văzut crime de război atroce aplicata in fiecare zi de Israel împotriva poporului palestinian . ”

Acestea includ ” ucidere cu intenție . ” Forțele de securitate israeliene și coloniștii extremiste poartă întreaga responsabilitate . Încălcări a patra Geneva persistă de zi cu zi .

Acestea includ ” omor , exterminare , sclavie , deportarea și alte acte inumane împotriva oricărui populației civile , înainte sau în timpul războiului , sau persecuții pe motive politice , rasiale sau religioase în executarea sau în legătură cu orice infracțiune de competența Tribunalului , indiferent dacă sunt sau nu în încălcare a legislației interne a țării în care comise “, a explicat Boyle .

Politica Israel reflectă ceea ce a făcut Germania nazistă a evreilor . Crime împotriva umanității ” sunt precursor istorică și juridică acriminalității internaționale de genocid așa cum este definit de Convenția privind genocidul 1948 “, a spus Boyle .

Michael Mandel a explicat modul în care Americii scapă de crimă , în cartea sa prin acest titlu . Israel funcționează în același mod . Palestinienii suferă groaznic .

Spoială crime israelieni nu -i va ierta . Zeci de ani de durere și suferință persistă . Nu te astepta ca palestinienii să ierte sau să uite . Eliberare rămâne un vis îndepărtat .

Stephen Lendman locuiește în Chicago . El poate fi contactat la lendmanstephen@sbcglobal.net .

Noua sa carte este intitulata ” Banker Ocupație : un razboi financiar asupra omenirii . ”

http://www.claritypress.com/LendmanII.html

Vizitati site-ul blog-ul său de la sjlendman.blogspot.com .

Asculta la discuțiile de ultimă oră cu persoane din exterior pe Progressive Radio News ore pe Radio Network Progresiv .

Acesta va fi difuzat vineri de la ora 10 SUA timp Centrala si de sâmbătă și duminică la prânz . Toate programele sunt arhivate pentru a asculta ușor

sursa si fofo: www.globalresearch.ca

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .