.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sub pretextul unei inspecţii prin sondaj, Gândul a contactat 14 primari USL de la care am aflat ce tactică vor folosi in scopul de a obţine cât mai multe voturi pentru a valida referendumul şi pentru a-l demite pe preşedintele Traian Băsescu. Reportajul “sub acoperire” din tabăra PSD vine după ce, la începutul săptămânii, gândul a publicat un material asemănător, realizat în tabăra PDL, în care arătam cum primarii acestui partid încearcă să-i ţină pe oameni departe de urne.

Un primar din Bistriţa-Năsăud a povestit că va folosi chiar şi maşina primăriei pentru a transporta alegătorii. Un viceprimar din Vrancea a relatat reprezentantului de la centru că are o organigramă cu 50 de persoane care vor duce votanţii la urne. Primarul comunei Rugineşti (Vrancea) a raportat fără echivoc că le va ordona concetăţenilor să voteze “DA” la referendum. Unii primari au cerut de la organizaţia centrală benzină pentru maşini sau bani pentru rachiul şi plăcintele ce urmează să fie împărţite în ziua votului.

Pentru a primi răspunsuri cât mai sincere din partea primarilor USL, am apelat la un sondaj incognito. Am sunat 14 filiale ale USL din ţară în numele organizaţiei centrale pentru a verifica modul în care gestionează votul de la referendumul pentru suspendarea preşedintelui Băsescu. Acesta a fost textul standard pe care l-am utilizat: “Buna ziua! Sunt Horia Panait, raportor la structura centrala a partidului. Din ordinul conducerii v-am sunat pentru a face o inspecţie prin sondaj a modului în care s-au pregatit filialele locale pentru votul de duminică. Vă rog să ne spuneţi cum veţi proceda pentru ca alegătorii să se prezinte la vot în număr cât mai mare şi să voteze pentru suspendare!”

“Facem cu ne-a învăţat Dragnea. Dacă e nevoie ducem oamenii şi cu Loganul primăriei – are opt locuri”

Primarul Venig Roland, edilul orasului Sângeorz-Băi (Bistriţa-Năsăud), a răspuns presupusului raportor PSD în timp ce era în şedintă cu membrii Biroului Electoral şi cu reprezentanţii MAI. Reprezentantul USL a raportat că a organizat oamenii care se ocupă de transport pe secţiile de votare. “Mergem seara la oameni, în jurul orei 22. Vedem cine, cum sunt, ce feţe au. În funcţie de cum se prezintă mergem noi după ei. Nu vrem să facem vâlvă. Ideea este să ducem cât mai mulţi. Facem exact cum ne-a învăţat Dragnea. Suntem echilibraţi cu maşini pe secţiile de votare. Avem cam cinci autoturisme ale membrilor de partid. Dacă nu ne ajung, ducem şi cu Loganul de la primarie. E un Logan bun, cu opt locuri. Noi vrem să ducem cât mai multă lume, nu neapărat cum să voteze”.

 

Sursa si foto: Gandul

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .