.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-144445461998473200Până acum serviciile de securitate ne anunțau că putem sta liniștiți pentru că refugiații nu vin prin România, iar cei care din întâmplare ajung pe la noi fug cât pot de repede spre Occident. Acum lucrurile par să stea puțin altfel.

După atacurile din Franța, după deranjul mare din zona bazinului mediteranean și mai ales după mesajele deloc liniștitoare din partea grupării teroriste Stat Islamic, serviciile de securitate au luat măsuri sporite.

Romania se numara si ea printre tarile vizate, avand in vedere ca, de-a lungul anilor, militarii romani au sprijin SUA in fiecare razboi. Pana acum insa, nu au existat pierderi omenesti, iar planurile teroristilor au fost neutralizate de Serviciile Romane de Informatii.

Din 2009 pana in 2011 au fost expulzati 48 de cetateni musulmani, desi nu existau dovezi clare ale implicarii acestora cu gruparile teroriste.

În acest context și după măsurile draconice luate în Franța și alte state occidentale cu privire la refugiații care continuă să vină din Orientul Mijlociu și nu numai, surse din zona serviciilor de informații susțin că peste 100 de refugiați au încercat granița României.

Dupa atentatele de la Paris, 100 de persoane din tarile orientale au vrut sa intre in Romania. Unele dintre ele nu prezentau nicio suspiciune ca ar avea legaturi cu structuri teroriste, insa, pentru a ne lua masuri de precautie, nu li s-a permis accesul pe teritoriul Romaniei. Mai bine previi, decat sa combati. Este adevarat, pana in acest moment nu exista dovezi clare ca aici ISIS ar planui ceva. Insa, nu putem sa stam linistiti, sa ne culcam pe o ureche“, susține un responsabil din cadrul acestor servicii pentru cancan.ro

sursa si foto:  http://www.stiripesurse.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .