.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Siria-CrestiniPresa din Europa și din America de Nord nu încetează a descrie cu lux de amănunte sacrificiile și greutățile imigranților musulmani care pătrund ilegal în Europa. Aceeași media ignoră adesea povestea tristă a minorităților religioase, mai cu seamă a celor creștine, din țările cu numeroase comunități islamice.

Atitudinea nu e întâmplătoare. Jurnaliștii înțeleg că descrierea suferințelor produse de islamism va duce la întărirea grupurilor care se opun imigrației masive a musulmanilor în Europa, așa că au grijă să evite, pe cât posibil, orice temă care ar putea dăuna cauzei pe care o apără. În era corectitudinii politice, adevărul este obligat să facă un pas înapoi.

Supuși unor persecuții începute cu secole în urmă, creștinii din Orientul Mijlociu se găsesc astăzi pe marginea prăpastiei. Fără sprijinul nostru, în câteva decenii nu vor mai fi nici măcar o amintire. După cum se poate vedea în Irak și acum în Siria, crimele jihadismului merg mână în mână cu extincția culturală. Distrugerea lăcașelor de cult și a cimitirelor, transformarea bisericilor în moschei, aruncarea în aer a simbolurilor culturale demonstrează că nimic nu va supraviețui jihadului. Nici oamenii, nici clădirile, nici măcar mormintele.

Materialul de mai jos a apărut în Christian Today și a fost tradus de colegul nostru, Vlad P. El descrie una dintre numeroasele execuții publice care au au avut loc în Siria. Victimele erau misionari locali afiliați Christian Today, oameni care au părăsit islamul pentru a se converti la creștinism. Acuzați de apartenența la o comunitate religioasă care nu acceptă Coranul drept cuvântul neschimbat al lui Allah și pe Mahomed ca mesager al Său, acești creștini au fost executați. (Vlad M.)

sursa si foto:  http://inliniedreapta.net

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .