.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imigrantiContrabandiștii de ființe umane profită de disperarea refugiaților din Orient, vânzându-le servicii de „călătorie” din care se îmbogățesc și prin care își alimentează cu bani gheață afacerea criminală. Dar cei care fug către Europa, deși plătesc mii de euro sau dolari pe un drum către Vest, nu sunt în nici un caz tratați ca pasageri la clasa întâi. Dimpotrivă, sunt aruncați în cala câte unui cargo sau înghesuiți în bărci de cauciuc, sunt de multe ori abandonați fără ca traficanților să le mai pese de soarta lor.

Cine sunt acești răufăcători, foarte bine organizați, din spatele transporturilor navale ilegale cu migranți?

„Nu vom uita niciodată acea noapte”, ne-a povestit un reprezentant al unei agenții umani­ta­re care se afla la țărm când cargoul a ajuns la Gallipoli. “Erau 60 de copii la bord și o femeie chiar a născut în timpul călătoriei”.

Prețul plătit de migranți pentru scurta excursie pe mare este foarte mare: fiecare pasager pare să fi dat între 4.500 și 6.000 $. Traficanții au încărcat 768 de migranți pe Blue Sky M, de la care au încasat între 3,5 și 4,6 milioane $.

O sursă din interiorul Pazei de Coastă italiene ne-a explicat că o navă cargo precum aceasta este mijlocul de transport perfect pentru traficanți, care își cresc la maximum profitul și își reduc la minimum riscurile. Ba chiar există avantaje și pentru membrii echipajului, care pot dispărea ascunzându-se în mulțimea care coboară de pe vas. Ceea ce nu s-a întâmplat în cazul echipajului Blue Sky M, dar s-a întâmplat cu alte transporturi ilegale.

Exclusiv în ziarul România liberă o investigație realizată de către Delphine Reuter, Cătălin Prisacariu, Giampaolo Musumeci, Hamoud Almahmoud, Nadia Al Shiyyab, Frédéric Loore, Jean-Yves Tistaert, Nikolia Apostolou Safak Timur, cu sprijinul Journalismfund.eu.

sursa si foto:  http://www.romanialibera.ro

 

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .