.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

downloadCu Mugur Isărescu la Bilderberg

Un weekend foarte aglomerat se anunţă pentru Grove Hotel de lângă Londra, acolo unde a început reuniunea din 2013 a Grupului Bilderberg.
Oaspeţii de anul acesta îi includ pe președintele executic al Google, cel al Amazon, pe directorul FMI, Christine Lagarde, pe nelipsitul fost secretar de Stat al SUA Henry Kissinger. Niciodată numărul celor invitaţi nu poate depăşi cifra de 300, aşa cum s-a încetăţenit începând din 1954, dată la care a avut loc prima reuniune Bilderberg. Mai sunt invitaţi ministrul de Finanţe al Marii Britanii, George Osborne, preşedintele Goldman Sachs, Peter Sutherland (fost președinte al Organizaţiei mondiale a comerţului, fost comisar european, preşedinte de onoare al Comisiei Trilaterale), CEO-ul EADS (constructorul Airbus şi al Eurofighter). Preşedintele întrunirii este francezul Henri de Castries, preşedintele grupului AXA.
Potrivit Ziarului Financiar, la reuniune participă şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, iar aceasta nu se întâmplă pentru prima dată. Preşedintele de atunci al Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, a susţinut în 2011 la BNR o conferinţă pe tema „Uniunea Europeană după criză datoriilor suverane“. Pe de altă parte, în toamnă lui 2010 a avut loc Întâlnirea Regională Europeană a Comisiei Trilaterale.
Din partea UE, sunt prezenţi la întrunirea Bilderberg 2013 preşedintele Jose Manuel Barroso şi vicepreşedintele CE, Viviane Reding. Mai este extrem de importantă preocuparea lui David Petraeus, cel care a demisionat din fruntea CIA, în urma unei afaceri extraconjugale exact în momentul în care tot mai multe voci îl dădeau drept candidat al republicanilor la viitoarele alegeri din SUA. Petraeus a început să se ’’reinventeze’’ angajându-se pe Wall Street, în cadrul firmei de consultanță Kohlberg Gravis Roberts. Aceasta, coroborată cu participarea să la Bilderberg, este un indiciu privind pregătirea intrării în sfera politică.
Foarte interesant, în ciuda faptului că invitaţii fac parte tradiţional din zona euro-atlantică, la întâlnire participă şapte personalităţi din Turcia, exact când la Istanbul au loc mari proteste împotriva guvernului (un vice-ministru, reprezentanţi ai presei, un deputat din partea opoziţiei laice şi mai mulți oameni de afaceri participă din partea Turciei). Turcia este ţara cel mai apropiată de Orientul Mijlociu, aflat pe lista dezbaterilor, iar din zona cu pricina nu vine niciun invitat. Din Africa, iarăşi o zona de interes în 2013, participă doar Tidjane Thiam, fost politician din Coasta de Fildeş şi acum CEO al Prudential plc, un grup de asigurări din Marea Britanie.
Nu în ultimul rând, politicienii francezi nu sunt reprezentaţi decât de Francois Fillon, fostul premier al lui Nicolas Sarkozy. Printre invitaţii trecuţi pe lista oficială nu figurează niciun politician al actualei puteri socialiste de la Paris.
Dintre premierii în exerciţiu, la întâlnire participă doar premierul Olandei, Mark Rutte. A sosit însă şi fostul premier italian Mario Monti. Şapte germani participă la întâlnire, printre care preşedintele Deutsche Bank şi un reprezentant al Partidului Liberal. Mai participă trei elveţieni, printre care preşedintele de onoare al Novartis. Cei mai mult participanţi trecuţi pe listă oficială sunt din SUA – nu mai puţin de 30.
Ceea ce se întâmplă la Bilderberg rămâne la Bilderberg. Totuşi, într-o încercare de deschidere către presă, pe site-ul oficial al Grupului Bilderberg, a fost publicată o aşa-zisă agendă. Ea include: problema şomajului în SUA şi Europa, proliferarea atacurilor cyber şi a amenințărilor asimetrice, naționalismul şi populismul, politica externă a SUA, problemele cu care se confruntă statele din Africa, tendinţele din cercetarea medicală, politicile UE, evoluţiile din Orientul Mijlociu. Este pentru prima dată când a fost creat un birou de presă al reuniunii, pentru a gestiona presiunile făcute de jurnaliştii curioşi, care nu au niciodată acces la reuniuni, şi presiunile făcute de grupurile care se opun mondializării.
Biroul de presă al Bilderberg a vrut neapărat să anunţe că statul britanic şi comunitatea locală din Watford, unde are loc întâlnirea, nu a plătit nicio liră pentru marele eveniment. Banii au venit din fondurilor Bilderberg şi din donaţii ale băncii Goldman Sachs.
Securitatea este impresionantă, scrie The Guardian, vorbind despre ’’Marele Zid de la Watford’’, cu piloni de beton, sârmă ghimpată şi camere de luat vederi. Poliţia britanică nu a evidenţiat niciun risc de atentate, însă terorismul este trecut drept raţiunea desfăşurării de forţe. Potrivit The Guardian, lipsa ameninţării teroriste a devenit, după atentatul de la Boston, o ameninţare. ’’Bine aţi venit în 1984’’, scrie The Guardian. Cu alte cuvinte, se instituie ’’zone verzi’’ în oraşele statelor occidentale, ceea ce ar presupune că restul populaţiei este, pe cale de consecinţă, supusă riscului atentatelor.
Comparate cu reuniunea Bilderberg, forumuri precum cele de la Davos, întâlnirile Comisiei Trilaterale sau ale Grupului de la Roma par mult mai puţin importante. La întâlnirile Bilderberg, de aproape 63 de ani s-a bănuit că au fost decise marile mutări ale lumii occidentale. Alegerea lui Bill Clinton, invazia din Irak sau alegerea lui Herman Van Rompuy că primul preşedinte al Consiliului European ar fi fost decise în cadrul Bilderberg.
Organizaţia a luat naştere în 1954, la iniţiativa lui David Rockefeller, moştenitorului imperiului Standard Oil (ExxonMobil, Chevron, Amoco, ConocoPhillips) şi a prințului consort al reginei Iuliana a Olandei. Acesta din urmă, Bernhard de Lippe-Biesterfeld, a fost în tinereţe membru al cavaleriei SS-ului nazist, fapt verificat, în ciuda constantelor dezminţiri ale printului. Raţiunea înfiinţării grupului Bilderberg a fost îngrijorarea faţă de progresul anti-americanismului în Europa şi dorinţa promovării atlanticismului şi a îngrădirii comunismului şi a expansiunii URSS. Prima reuniune a avut loc la hotelul Bilderberg de la Oosterbeek, în Olanda. ‘Voi aprecia cu căldură prezenţa dumneavoastră la congresul internaţional, fără caracter oficial, care va avea loc în Olanda, la finalul lunii mai. Acest congres doreşte să studieze un anumit număr de chestiuni de o mare importanță pentru societatea occidentală şi să stimuleze ‘goodwill’-ul şi încrederea reciprocă, graţie unui schimb liber de opinii’, se arăta în prima invitaţie la reuniunea Bilderberg.
Ajuns în atenţia presei în special după prăbuşirea URSS, Grupul Bilderberg a ajuns să fie considerat adevăratul guvern mondial, iar aura sa de msiter fascinează. Fostul preşedinte Bilderberg, vicontele Etiene Davignon, arăta că ‘pentru a fi cooptat nu este suficient să fie patronul Coca-Cola: trebuie să ai o viziune planetară.’ 30 de membri Bilderberg constituie comitetul director, care se întâlneşte de două ori pe an, iar anul acesta s-a întâmplat deja la Roma, în februarie, când Mario Monti era încă premier al Italiei.
Lovitura poate cea mai puternică suferită de Grupul Bilderberg a fost afacerea de corupție din 1976, când s-a aflat că prințul Bernhard de Lippe-Biesterfeld şi-a folosit influenţa pentru a favoriză un contract între americanii de la Lockheed şi armata olandeză. În cele din urma, prințul a părăsit grupul, fiind înlocuit de premierul britanic, lordul Alexander Douglas-Home.

sursa : mail

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .