.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Agenţia de presă Reuters a realizat un profil al lui Traian Băsescu, însă spre deosebire de alte asemenea descrieri ale liderilor politici rezumative care sunt lapidare şi destul de obiective, portretul preşedintelui României este plin de ironii şi critici.

“1. Al treilea preşedinte după căderea comunismului în 1989, ambiţiosul fost căpitan de navă s-a făcut remarcat prin lupta împotriva corupţiei şi pregătirile în vederea intrării României în Uniunea Europeană, în anul 2007. Dar stilul său abraziv şi acuzaţiile de depăşire a atribuţiilor au condus la suspendarea sa în 2007, înainte ca românii să respingă demiterea sa printr-un referendum.

2. Căpitan de navă comercială, s-a înscris din necesitate în Partidul Comunist în regimul lui Nicolae Ceauşescu şi a devenit faimos pentru a fi numit la comanda celei mai mari nave a României, la vârsta de doar 32 de ani.

3. Ca ministru al Transporturilor în anii 1990, a fost vârful de lance al privatizării flotei comerciale a României, mari, dar ruginite.

4. Simbolul campaniei sale electorale din anul 2000, când a fost ales primar al Bucureştiului cu o largă majoritate, a fost un ardei iute roşu, ca un avertisment al stilului său „ascuţit”. Printre controversele mandatului său s-au numărat eliminarea chioşcurilor stradale şi încercarea de eutanasiere a maidanezilor – fapt care a atras mânia activiştilor pentru drepturile animalelor, printre care s-a numărat Brigitte Bardot.   Citiți mai departe pe cotidianul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .