.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Revista Time face comert ambulant cu propaganda pro-moarte in noul sau numar, pe coperta caruia se gasesc scrise cu litere de-o schioapa cuvintele “Cum sa mori”.

In interior, revista promoveaza o agenda pro-moarte de reducere a cheltuielilor, incurajand cititorii sa-si lipseasca parintii muribunzi de tuburile de hranire artificiala, cauzandu-le dezhidratarea si mai apoi, moartea. Aceasta este descrisa ca fiind o masura moderna de redure a cheltuielilor, reducand drastic costurile de respitalizare a batranilor… caci, nu-i asa, mortii nu se mai intorc la spital.

Omoar-o pe bunica, castiga un bonus!

Articolul face parte din noua agenda promovata de canalele mass-media principale, agenda ce cuprinde si articolul recent publicat in Newsweek, intitulat “Cazul uciderii bunicii” (http://lookintoit.org/Euthanasia-%28The-Case-For-Killing-Granny%29.html). Pe coperta respectivei reviste puteam citi ca “Taierea cheltuielilor excesive de prelungire a vietii este buna pentru America”.

La fel ca si revista Time, si Newsweek promoveaza o agenda pro-moarte care devalorizeaza vietile batranilor si incurajeaza cetatenii, la propriu, sa-si ucida proprii parinti pentru a reduce costurile medicale. De fapt, precizeaza Time, organizatiile care imbratiseaza sistemele orientate pe rezultat reusesc chiar sa obtina bonusuri cash prin deconectarea de la aparate a bunicii!

Acesta este raspunsul oferit de sistemul de sanatate american. Nu vorbim despre terapia nutritionala, folosirea mineralelor pentru prevenirea bolilor, evitarea organismelor modificate genetic si a chimicalelor toxice. Nu. Vorbim despre deconectarea aparatelor si uciderea batranilor, convingandu-ne mai apoi ca dam dovada de compatimire prin asigurarea ca vor muri mai devreme, mai degraba decat mai tarziu.

Este trendy sa-ti ucizi parintii, nu stiati? Este bine pentru economie. Este bine pentru societate. Moarte bunicii! Pentru numele lui Dumnezeu, nu-i da apa tatalui tau muribund, este mult mai bine sa-l lasi sa moara de rinichi! Da, uite chiar un citat din revista Time: “Insuficienta renala este o cale buna de a muri”. Dezhidrateaza-i pana la moarte si zi ca e trendy.

Aveti grija ce va doriti, voi cei in pas cu moda, caci, mai devreme sau mai tarziu, veti imbatrani si voi! Si daca ati creat o societate in care deconectarea aparatelor este o metoda acceptata social de eliminare a “batranilor inutili”, atunci sa nu fiti surprinsi daca veti avea parte de acelasi tratament, fiind lasati sa suferiti o moarte lenta si dureroasa in timp ce copiii vostri se vor lauda cu nivelul lor de responsabilitatee sociala.   Sursa: razbointrucuvant.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .