.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Preşedinţii celor nouă Camere judeţene de Comerţ, ameninţate de Mihail Vlasov cu excluderea din “Sistem”, ies la bătaie pentru apărarea intereselor agenţilor economici. Au trimis scrisori către Parlament, Guvern, Preşedinţie în care îl demască pe preşedintele CCIR pentru toate abuzurile.
Președintele CCIR este pe cale să primească un cadou fabulos de la Mona Pivniceru: Registrul Comerțului

Ameninţaţi pentru că au îndrăznit să i se opună şi pentru că i-au cerut socoteală ce a făcut cu banii, preşedinţii mai multor Camere judeţene de Comerţ ascut săbiile.

Scandalul preluării Registrului Comerţului de către Mihail Vlasov, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industri e a României (CCIR) ascunde multe lucruri, ba chiar o “capcană” care determină distrugerea sistemului cameral propice dezvoltării economiei de piaţă. Totul pentru a duce puterea în “mâna unui om şi a unui grup din jurul lui”.

Aceasta este, pe scurt, şi în cuvinte pe înţelesul tuturor opinia majoritară a celor nouă camere judeţene propuse deja să fie excluse pentru că nu i s-au supus “Împăratului” Vlasov, după cum l-a numit unul dintre cei revoltaţi.

Distruge şi Registrul, şi camerele

Situaţia generată de depunerea la Senat a proiectului privind preluarea Registrului Comerţului este foarte gravă, astfel încât nouă Camere judeţene au trimis deja scrisori de avertizare către autorităţi importante ale statului: Parlamentului, Preşedintelui României, Primului-Ministru. Concret, reclamanţii avertizează autorităţile că preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României(CCIR), Mihail Vlasov, pune organizaţia într-o situaţie “extrem de gravă”.

“Considerăm că abuzurile, falsurile, înşelăciunea, dezinformarea, inducerea în eroare şi deturnarea unor mari sume în folos personal constituie o practică a preşedintelui Mihail M. Vlasov în ultimii 5 ani şi aduc CCIR şi societăţile comerciale din care face parte în pragul falimentului, cu repercusiuni negative majore asupra Camerelor de Comerţ şi Industrie judeţene, a agenţilor economici şi a economiei României”, se arată în scrisori.

Expeditorii solicită, în esenţă, stoparea abuzurilor lui Vlasov, pe care îl acuză de lansarea de “diversiuni în scop de manipulare numai şi numai în interes personal”, pentru a distrage atenţia de la gravele probleme cu care se confruntă acum CCIR încă din data de 23 aprilie 2012. Atunci mai mulţi preşedinţi de camere judeţene i-au cerut lui Vlasov să spună ce-a făcut cu fabuloasele sume pe care le-a avut la dispoziţie. O analiză a mandatului lui Vlasov arată că nu a realizat nimic din ce a promis în ultimii cinci ani: “Totul reprezintă un eşec.”.

sursa si foto: EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .