.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

7Romanian_Revolution_1989_Demonstrators-1Mai nou, Nicolae Ceauşescu se pare că a fost răsturnat de la putere cel mai probabil de către generalii armatei române în colaborare cu serviciile secrete ale Ungariei, SUA şi ale aliaţilor lor din NATO. Pentru a se ascunde acest adevăr, se repetă teza falsă a omniprezenţilor „turişti” ruşi, al căror număr a ajuns azi la 100.000 şi care de fapt nici n-au existat, menţionează Valentin Vasilescu, pilot de aviaţie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni.

Cei care au citit ultimul meu articol din Vocea Rusiei şi care credeau că mai rău de atât nu se putea face poporului român, vor avea un şoc formidabil citind cele 10 episoade dedicate evenimentelor din decembrie 1989, sursa răului pentru România.

http://romanian.ruvr.ru/2013_12_10/Ce-legatura-are-Mugur-Isarescu-cu-RoSia-Montana-1966/

„La expunerea clară, concisă a lui Caraman Mihai, directorul Centralei de Informaţii Externe, am cerut sovieticilor să-şi retragă comandourile. Era vorba despre aproximativ 25.000 – 30.000 de oameni”. Declaraţia a fost făcută public de Petre Roman, premier al României în perioada decembrie 1989 – septembrie 1991. Roman susţinea că în decembrie 1989 au intrat în România 37.000 de turişti sovietici, care ar fi aparţinut structurilor KGB. Şi că 25.000 dintre ei au rămas pe teritoriul României până în octombrie 1990. Despre cum au reuşit să intre agenţii KGB şi cu sprijinul cui din România au acţionat ei, în perioada 1989-1990, Roman nu spune nimic. Dacă intrăm în logica lui Petre Roman, care era numărul doi după Ion Iliescu în FSN (creat în secret, cu şase luni înainte), el şi regimul său ar fi fost instalaţi de sovietici. Prin urmare sovieticii şi nu altcineva ar fi fost vinovaţi pentru morţii de până în 22 decembrie 1989 de la Timişoara şi Bucureşti. Tot sovieticii erau vinovaţi şi pentru cei rezultaţi din lupta cu teroriştii inexistenţi dusă de el şi de Ion Iliescu, începând din după amiaza zilei de 22 decembrie. După mintea lui Petre Roman, ruşii l-au răsturnat de la putere pe Ceauşescu punându-i în loc pe Ion Iliescu şi pe el, ca o garanţie că ţara noastră va rămâne pe veci în sfera lor de influenţă. Adică nu va intra în NATO (băgată de acelaşi Ion Iliescu în 2004) şi în UE.

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2009/11/03/50a8d0a37c42d5a66373d8ce/646×404.jpg

Omul aceste ne crede retardaţi? N-ar fi singurul, pentru că Sergiu Nicolaescu a ridicat ştacheta la 54.000 de turişti sovietici în 1989, cu 30.000 mai mult decât ar fi fost în 1988, garantând că din cei 30.000, cel puțin 20.000 erau trupe GRU (Serviciul de Informații al armatei ruse). Nicolaescu a pus totul pe seama unei înțelegeri între Gorbaciov, Kohl, Mitterrand și Bush. El a explicat că în ‘88-‘89 ei ar fi hotărât niște măsuri care trebuiau luate împotriva lui Ceaușescu și a României. Care erau acele măsuri, nu a precizat regizorul.

Numai că în perioada menţionată de Petre Roman şi Sergiu Nicolaescu, pentru cine nu vrea să moară în bezna ignoranţei, se aplicau restricţiile impuse de Ceauşescu turiştilor sovietici în România, prin decizia nr. 20/016 750 din 17 decembrie 1989. Încă din 18 decembrie sute de maşini înmatriculate în URSS, ajunse în punctele de frontieră cu România, au fost întoarse înapoi, nu s-a mai eliberat nicio viză sau paşaport pentru cetăţenii sovietici sau cetăţenilor români cu domiciliul în URSS, care obişnuiau să se deplaseze la rudele din România, în perioada sărbătorilor de iarnă. Cum în hotelurile din Timişoara şi Bucureşti nu apar cazaţi mai mult de câteva sute de turişti sovietici, ar fi trebuit ca agenţi sovietici să doarmă în maşinile lor „Lada”. Prin urmare, românii n-ar mai fi avut loc să demonstreze împotriva lui Ceauşescu, pieţele din Timişoara, Bucureşti şi Cluj fiind ocupate de cele 10.000 de autoturisme „Lada” cu câte 3-4 agenţi sovietici la bord…

Ad

În seara de 21 decembrie 1989, de la contra-amiralul Ştefan Dinu, şeful Direcţiei Informaţii a Armatei (DIA) a pornit o diversiune menită să întrerupă activitatea contrainformativă a Securităţii. DIA a afirmat că ar fi capturat „turiştii” sovietici care ar fi fost de fapt agenţi KGB şi GRU cu o misiune similară celei din timpul invadării Cehoslovaciei de către sovietici, în 1968. Dinu afirma că găsise la turiştii sovietici capturaţi şi liste complete cu poze ataşate, ale ofiţerilor de contraspionaj români pe care urmau să-i lichideze. Argumentând că în 1968 KGB-ul şi GRU-ul ar fi adunat şi închis în sediile serviciilor de informaţii pe toţi ofiţerii cehoslovaci de contrainformaţii, i-ar pus cu faţa la perete şi i-ar fi executat pe rând, cu un glonţ în ceafă. Cum nimănui nu i-a trecut prin cap să şi verifice, zvonul DIA a dat roade. Pentru că în evenimentele din august 1968 au murit prin împuşcare 72 de cetăţeni cehoslovaci, majoritatea demonstranţi civili, niciunul din aceştia nefiind ofiţer de informaţii.

http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_440_x_290/2012/03/29//230241-stefan-dinu.jpg

În temeiul acestei informaţii, în dimineaţa zilei de 22 decembrie 1989, anumiţi comandanţi ai unităţilor cu garnizoanele în municipiile unde existau sedii municipale şi inspectorate judeţene de Securitate, au primit ordin pe cale ierarhică să constituie grupe de miliari înarmaţi, comandate de un ofiţer care să conducă la unităţile lor pe toţi ofiţerii de securitate cu precădere pe cei din structura UM 0110 (care se ocupau de spionii din ţările socialiste). După ce securiştii au fost aduşi la unităţile militare, bineînţeles tot pentru a fi protejaţi de agenţii KGB şi GRU, au fost izolaţi şi puşi sub pază armată o săptămînă, timp în care s-a derulat etapa aşa-zisei lupte cu teroriştii. Numai că această practică aparţinea exclusiv agenţilor americani şi ea a folosită ultima oară în invazia din Irak în 2003, sub forma celebrelor cărţi de joc.

http://images-02.delcampe-static.net/img_large/auction/000/179/961/310_001.jpg

În seara de 22 decembrie 1989, un grup de civili cu banderole tricolore au intrat la DGDAL-ul, de pe strada Roma, sediul central şi conspirat UM 0110. Lăsat de armată fără pază şi fără ofiţerii de contrainformaţii care-şi desfăşurau activitatea acolo. Civilii, care erau la curent cu toate acestea, fără să fie GRU sau KGB, au preluat nestingheriţi arhiva care n-a mai apărut până azi. Unitatea fiind desfiinţată în ultimele zile ale lui decembrie 1989 de către puterea nou instalată din care făcea parte şi Petre Roman, pe lângă un anume Mircea Dinescu. Cum au stat în realitate lucrurile pe teren şi pe cine anume vrea să acopere Petre Roman prin lansarea acestei petarde ude? Veţi afla citind următoarele articole.

Raportul oficial privind cazarea turiştilor străini în hotelurile din Timişoara în lunile noiembrie-decembrie 1989:

http://www.contributors.ro/wp-content/uploads/2013/01/img1.jpg

Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Postul de radio Vocea Rusiei nu răspunde pentru ele

sursa si foto: http://romanian.ruvr.ru/2013_12_11/Revolutia-Romana-Unde-sunt-cei-30-000-de-KGB-iSti-din-decembrie-1989-Partea-I-0523/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .