.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sorin Oprescu a obţinut un nou mandat de primar al Bucureştiului, câştigând detaşat alegerile, iar USL a obţinut noi mandate de primar în mari oraşe şi sectoare ale Capitalei considerate fiefuri ale PDL, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor difuzate de posturile de televiziune.

UPDATE – Videanu: Ponderea votului politic – PDL 21%, USL 51%

“O pondere a votului politic este că USL are 51% şi PDL 21%, ca medie ponderată, pentru că nu au intrat toate localităţile”, a spus Videanu.

El a arătat că la nivelul municipiilor reşedinţă de judeţ au fost centralizate 22, din care PDL a câştigat 5, USL – 16, UDMR – unul.

La nivelul municipiilor au fost centralizate 38 din cele 63, PDL având 10, USL – 23 şi UDMR – 4. Din centralizarea a 149 de oraşe, PDL a câştigat în 42, USL în 86, UDMR în 9, iar PP-DD în 3, iar în privinţa comunelor, din centralizarea a 1.612 comune, PDL a câştigat 558, USL- 887, PP-DD -11, iar UDMR – 123.

Videanu a mai anunţat că PDL a centralizat rezultatele pentru zece Consilii judeţene, iar PDL a obţinut unul, USL – 8 şi UDMR – unul.

UPDATE – Dragnea: USL câştigă aproape sigur 33 de CJ şi 28 de municipii după centralizarea a 70% din secţii

Dragnea a spus că USL câştigă preşedinţia Consiliilor Judeţene Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mureş, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiş, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, după numărarea a voturilor din 70% din secţii.

El a spus că în celelalte judeţe lupta este foarte strânsă, respectiv în: Alba – 45% PDL, 39,19% USL, Arad – 38% PDL, 35% USL, Cluj – 37,9% PDL, 35% USL, Mehedinţi – 44% PDL, 40% USL, Neamţ – 40,5% PDL, 39,83% USL, Sibiu – 42% FDGR, 32% USL.

Dragnea a spus că, după numărarea a voturilor din 70% din secţii, USL are aproape sigur 28 de municipii, respectiv: Piteşti, Bacău, Oradea, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Buzău, Reşiţa, Constanţa, Craiova, Galaţi, Târgu-Jiu, Deva, Călăraşi, Slobozia, Iaşi, Giurgiu, Baia-Mare, Slatina, Ploieşti, Satu-Mare, Zalău, Suceava, Alexandria, Timişoara, Vaslui, Râmnicu-Vâlcea, Focşani.

Dragnea a menţionat că Primăria Giurgiu a fost câştigată de un independent care a plecat din PSD şi care se va întoarce în PSD.

El a spus că sunt şi primării unde se alternează primul loc cu fiecare raportare, respectiv la: Cluj-Napoca – 42% PDL, 38% USL, Târgovişte – 43,4% PDL, 41,5 USL, Piatra-Neamţ – 42% PDL, 37,2% USL.

UPDATE – Dragnea: USL a câştigat “aproape sigur” preşedinţia CJ Suceava şi Primăria Suceava

Conform centralizării făcute de USL, Gheorghe Flutur (PDL) a pierdut preşedinţia CJ Suceava, fiind devansat de către candidatul USL Cătălin Nechifor.

UPDATE – Numărătoare USL: Primăria Cluj-Napoca – 42% PDL, 38% USL, după centralizarea a 70% din secţii

Candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc, ar avea 42% din voturi, în timp ce candidatul USL, Marius Nicoară ar avea 38%, după centralizarea voturilor făcută de USL pentru 70% din secţiile de votare.

UPDATE – Numărătoare PDL în 168 localităţi: PDL – 8 oraşe, USL – municipiul Oradea şi 7 oraşe

PDL a centralizat rezultatele alegerilor locale din 168 de localităţi, dintre acestea PDL a câştigat în 8 oraşe şi 71 comune, în timp ce USL a câştigat un municipiu reşedinţă de judeţ, Oradea, 7 oraşe şi 48 de comune, a anunţat, duminică la miezul nopţii, democrat liberalul Adriean Videanu.

Potrivit lui Videanu, cele 8 oraşe câştigate de PDL sunt Nucet şi Vaşcău din Bihor, Jimbolia, Sânnicolau Mare, Gătaia, Ceacova, Deta şi Făget din Timiş.

USL a câştigat în oraşele Becleanu, Năsăud, Sângeorz din Bistriţa, Iernutu, Sărmaşu, Răgaş, Buziaş din Timiş, a mai spus Videanu, adăugând că independenţii au câştigat oraşul Bălan din Harghita.

Sursa si foto: mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .