.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Lordul Christopher Monckton, consultant-şef la Institutul de Politici Publice şi Ştiinţă, şi fost consultant ştiinţific în cabinetul Margaret Thatcher, dezvăluie întrun interviu adevărul despre discuţiile de la întrevederile de la Rio de Janeiro (Brazilia).

Monckton afirmă că scopul întrunirilor nu a fost nici pe departe salvarea planetei prin conservarea mediului înconjurător, şi nici eradicarea sărăciei, ci aducerea întregii lumi sub umbrela Guvernului Mondial. El spune că toate aceste “capete luminate” care s-au adunat la Rio, pur şi simplu au eşuat, chiar dacă în mod oficial au declarat că întâlnirile au fost un succes.

Această înregistrare video este confirmarea filmată a minunatelor ştiri care au apărut astăzi. Şi anume, instaurarea unui Guvern Unic Mondial printro hotărâre la Rio a eşuat!

Ieri, Drake a menţionat foarte supărat că planul numit Agenda 21 este luat în calcul, pentru instaurarea unui Guvern Unic. Apoi, astăzi Benjamin Fulford declară:

“Săptămâna trecută, mass-media controlată de Cabala occidentală a acreditat ideea că întâlnirile de la Rio de Janeiro au fost un eşec pentru că nu s-ar fi ajuns la niciun consens pentru eradicarea sărăciei şi nici pentru conservarea mediului. Cu toate acestea, s-a ajuns la un acord pentru folosirea unei sume de 513 miliarde USD pentru reducerea sărăciei şi pentru măsuri de curăţare a mediului. Acesta este de fapt un eşec al Cabalei care ar fi dorit să dispună la discreţie de această sumă de bani pentru a-şi umple din nou buzunarele (aşa cum au făcut-o până acum), deturnând-o de la scopurile altruiste spre folosul propriu. Această finanţare este oferită de către ţările emergente către ţările sărace pentru a eradica sărăcia. Aceasta este o dovadă clară a faptului că se intensifică boicotul tuturor ţărilor lumii împotriva conducătorilor criminali ai SUA şi Europei. Cabaliştii încearcă să împovăreze propriile popoare ca pe nişte sclavi, acesta este adevărul despre “criza financiară” din occident.”

Iată că acum avem acestă înregistrare video în care Lordul Monckton explică ce s-a petrecut de fapt. Deşi are numai 10 minute, interviul este revelator din multe puncte de vedere.

Întreaga conferinţă a adunat numai 10.000 de participanţi, în ciuda faptului că ONU anunţase o listă uriaşă de 50.000 de persoane.

Monckton afirmă că întreaga conferinţă a purtat încă de la început asupra sa un semn de “moarte”. Practic, era evident încă de la început, că acţiunile ce se doreau a fi luate la această conferinţă vor eşua!

Protejarea mediului nu mai este o moda, nu mai este “verde”, nu mai este un domeniu prin care se acumulează capital politic sau de manevră şi manipulare publică.

Lordul Monckton acuză faptul că aşa-numitele partide “verzi” occidentale nu au făcut decât să exploateze tema protejării mediului pentru a face foarte mulţi bani pe spinarea bieţilor cetăţeni care au plătit taxe uriaşe ca şi compensaţie a folosirii unor tehnologii învechite, sau – din contră – au plătit sume exorbitante pe aşa-numitele tehnologii “prietenoase cu mediul”, care însă nu sunt chiar aşa de prietenoase, în schimb sunt foarte scumpe!

Iniţiatorii planului Agenda 21, care are la bază “necesităţi de mediu” pentru a forţa o Guvernare Mondială, au recunoscut că nu pot justifica măsurile pe care doresc să le impună, motivându-le în termeni de protejarea mediului! Acest fapt este absolut extraordinar!

Unul dintre fondatorii mişcării Greenpeace care crede sincer în scopurile pentru care a fondat organizaţia, a recunoscut în urmă cu câţiva ani că a trebuit să se retragă din activitatea organizaţiei pentru că aceasta fusese deturnată şi capturată de politicieni, şi care o foloseau încă de pe atunci pentru propriile scopuri josnice, şi pentru a distruge economia occidentală din interior.

Opinia Lordului Monckton este că întrunirile de la Rio au fost un real succes, pentru că au re-adus în prim-plan şi au dat din nou valoare adevarată conceptului de protejare a mediului, fără a fi îndoctrinat politic în niciun fel.

“Sforarii” occidentali sperau să poată impune cumva o concluzie la această conferinţă de la Rio, prin care ONU să fie împuternicită ca, sub masca protejării mediului, să dispună de politici şi reguli stricte care să fie respectate de toate ţările planetei, inclusiv să dispună de fonduri atrase prin taxarea ţărilor planetei. Sperau să instaureze un Guvern Mondial aducându-l pe “uşa din spate”!

Dacă sunteţi surprinşi de toată această temă a “Guvernării Unice”, e bine să ne amintim că Jacques Chirac vorbeşte despre asta, că Jacques Attali (şeful Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare) şi el vorbeşte despre asta, Al Gore vorbeşte şi el despre aceasta…

Încă din 2009 când a avut loc Conferinţa de Mediu de la Copenhaga, toţi aceştia au dorit să impună un plan pe care ei îl întocmiseră, prin care erau specificate instituţii, fonduri, mecanisme de funcţionare politică şi financiară, pentru a instaura un Guvern Unic Global, sub masca protejării mediului. Dar acest plan a eşuat atunci când a fost expus publicului, pentru că acest plan specifica faptul ca ONU să poata avea puterea de a taxa toate ţările membre, în funcţie de bunul plac, să poată interveni în mod direct asupra mediului din orice ţără, toate acestea sub “umbrela” protejării mediului. Practic, un Guvern Mondial deghizat cu mare dibăcie!

Apoi ei au vrut să facă acelasi lucru aici, la Rio. Şi-au dat seama că nu mai pot folosi schimbările climatice ca o scuză, aşa încât aproape nu s-a vorbit deloc de climă şi vreme la această conferinţă.

Lordul Monckton aminteşte că organizatorii au schimbat şi condiţiile de participare, astfel încât oamenii incomozi ca Monckton să nu mai poată vorbi public la aceste conferinţe, şi au motivat că aceste măsuri sunt luate pentru că ceea ce au de spus asemenea vorbitori nu este deloc interesant şi relevant…

La această conferinţă, primul paragraf al concluziilor începe cu recunoaşterea faptului că cea mai mare problemă a planetei nu este deloc clima, ci SĂRĂCIA. Lordul Monckton este de acord cu această concluzie. Sărăcia nu este deloc necesară, ea a apărut din socialism, şi nici măcar nu există vreun motiv de mediu pentru care oamenii ar trebui să fie săraci. Există suficiente resurse de teren, de apă, etc, pentru ca Pământul să poată hrăni întreaga populaţie chiar dacă ar creşte până la 10 miliarde! Toate acestea, fără să fie necesară distrugerea mediului, fără să fie necesare dispariţii de specii (animale sau plante). Putem să facem aşa încât cu toţii să fim prosperi.

Prin recunoaşterea faptului că problema nr. 1 a planetei este sărăcia, întreaga scenă se re-configurează: mediul şi clima nu mai pot fi folosite ca paravan pentru măsuri dezastruoase pentru oameni. Este un nou început pentru că forţează unele măsuri de natură economică cu scopul de a pune capăt sărăciei pe planetă, şi a asigura prosperitatea tuturor oamenilor!

Un fapt foarte important pe care îl aminteşte Lordul Monckton, este acela că odată ce prosperitatea devine standard de viaţă pentru toţi oamenii, atunci populaţiile nu mai cresc aşa de mult ca în cazul sărăciei, ci se stabilizează, se ajunge la un echilibru.

Aşa încât, dacă se doreşte oprirea creşterii rapide a populaţiei lumii, atunci trebuie eradicată sărăcia, cât mai repede. Acest imperativ nu este numai de natură practică, economică, ci şi morală.

Noi, ca oameni, avem tot ce este necesar pentru a găsi căile cele mai bune în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm. Ar trebui să folosim cu responsabilitate toate aceste daruri pe care le avem pentru a trăi în armonie cu toate fiinţele de pe Pamant, fie ele animale sau plante.

Ei bine, majoritatea discuţiilor purtate aici la Rio au fost despre cum să poată impune reguli stricte pentru ţările lumii pentru instituirea unui Guvern Mondial. S-a discutat practic despre cum să se puna capăt libertăţii, în toată lumea, sub paravanul “protecţiei mediului”.

Toţi aceştia au pierdut! Au pierdut cu BRIO!

Ca de obicei, declaraţiile oficiale de la încheierea lucrărilor acestei conferinţe au fost pozitive, că discuţiile au fost un succes, etc… Dar adevărul este că au eşuat în planurile lor de a instaura pe calea “mediului” un Guvern Mondial.

Lordul Monckton dezvăluie că zilele “protecţiei mediului” – ca paravan de taxare ruşinoasă a oamenilor spre beneficiul unor egoisti – sunt numărate, şi că această temă există încă doar datorită prostiei guvernelor naţionale care se lasă păcălite.

În curând va apare adevărata grijă pentru planetă, şi nu doar vorbe goale menite să distrugă economiile oamenilor şi să-i facă sclavi sub motivul necesităţii respectării mediului.

sursa si foto: http://active.info.ms/?a=articles&p=591http://aim.edu.tc/?a=articles&p=591

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .