.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

eurJurnaliștii de la publicația germană Bild, care citează surse din serviciile de informații italiene, dezvăluie o informație cutremurătoare: există riscul unor atentate teroriste pe plajele din Europa, scrie miscareaderezistenta.ro.

Potrivit presei germane, teroriștii kamikaze ai ISIS s-ar putea deghiza în vânzători ambulanți, poziție din care ar recurge la atacuri asupra turiștilor, cu arme de foc sau prin detonarea explozibililor.

Sursele de secruritate din Italia susțin că informațiile le-au parvenit din Africa, țintele vizate de teroriști fiind plajele din Spania, Ialia și sudul Franței. În iunie anul trecut, un tânăr înarmat cu un kalașnikov, identificat de către autorități drept un student pe nume Seifeddine Rezgui, a deschis focul pe o plajă din stațiunea Port El Kantaoui.

Treizeci și opt de turiști străini, dintre care 30 de britanici, au fost uciși, iar alte 39 de persoane au fost rănite. Atacatorul a fost împușcat mortal de forțele de ordine.

Marocan suspectat de coordonarea unor atacuri în Europa, arestat în Spania

Poliţia spaniolă a arestat un bărbat de origine marocană pe insula Mallorca, în această dimineaţă, acesta fiind suspectat de coordonarea unor posibile atacuri ale ISIS în Spania şi în alte ţări europene, a anunţat Ministerul spaniol de Interne, potrivit Reuters.

Bărbatul este acuzat şi că s-ar fi ocupat de recrutarea simpatizanţilor reţelei teroriste care să lupte alături de militanţii islamişti în Irak şi Siria.

El ar fi fost responsabil şi de coordonarea posibilelor atacuri care ar fi vizat Spania şi alte ţări europene, se arată în comunicatul Ministerului spaniol de Interne. “Operaţiunile poliţiei, al căror scop a constat în neutralizarea unei ameninţări directe, continuă”, se mai arată în comunicatul ministerului spaniol.

sursa si foto:  http://www.nationalisti.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .