Români, ATACAȚI de imigranți la Timișoara?

.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

132025Incandescență în mediul virtual în ultimele 24 de ore, după ce o publicație online timișoreană a alarmat opinia publică relatând un caz de agresiune ce s-ar fi petrecut pe străzile orașului și în spatele căruia s-ar fi aflat un grup de imigranți.
Potrivit impactpress.ro, mai mulți locuitori din zona centrală a Timișoarei s-au plâns, zilele trecute, că au fost atacați de un grup de imigranți extrem de agresivi care se legau de oricine trecea pe stradă în acel moment. Incidentul nu a fost sesizat de polițiștii locali care patrulează, zilnic, prin zona centrală.
O plângere în acest sens a fost însă depusă la IPJ Timiș și repartizată Secției 1 Poliție, unde au fost demarate procedurile specifice pentru identificarea și tragerea la răspundere a agresorilor, potrivit publicației citate.
Articolul a dinamitat pur și simplu rețelele de socializare, comentariile strângându-se cu maximă repeziciune. Dacă unele au pus la îndoială veridicitatea cazului iar altele au încercat să tempereze spiritele, susținând că se exagerează, cele mai multe constituie un adevărat tablou al trăirilor și temerilor acumulate de români în raport cu fenomenul migrației și evenimentele tragice ale ultimului an în Europa. De la deznădejde la radicalism, de la organizarea unor structuri de rezistență și auto-apărare, la mesaje care solicită blocarea unei eventuale invazii a migranților în România, povestea a strâns mesaje cu sutele pe rețelele de socializare.
La Timișoara există din 2008 Centrul de Tranzit în Regim de Urgență, înființat în conformitate cu un acord tripartit, încheiat între Guvernul României, UNHCR și Organizația Internațională pentru Migrație (OIM). Centrul are o capacitate de găzduire de până la 200 de persoane și oferă adăpost temporar refugiaților.
De asemenea, în oraș există și o comunitate musulmană de câteva mii de persoane, alcătuită din oameni de afaceri precum și din foști și actuali studenți ai universităților timișorene.
sursa si foto:  http://www.activenews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .

Previous

Vasile Dîncu, mesaj pentru Mugur Isărescu: Băncile au avut în anii trecuți profituri uriașe

Next

ADEVARUL despre CHIMIOTERAPIE si RADIATII! Cele mai mari secrete ale oncologiei

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén